МИЛО ЗАБРАНИО ЛИТИЈЕ!

virus123

илустрација

Забрањено је упловљавање свих крузера и јахти, сва јавна окупљања у Црној Гори, посета лицима која се налазе на болничком лечењу, на издржавању казне, да се прекине рад у образовно васпитним установама у трајању од најмање 15 дана, почев од 16. марта, одлучило је Национално координационог тела за заразне болести Црне Горе.

Забрањено је упловљавање свих крузера и јахти, сва јавна окупљања у Црној Гори, посјета лицима која се налазе на болничком лијечењу, на издржавању казне, да се прекине рад у образовно васпитним установама у трајању од најмање 15 дана почев од 16. марта, одлзка је Националног координационог тела за заразне болести Црне Горе.
Потпредседник Владе Црне Горе Милутин Симовић саопшто је да Влада предузима максималне мере предострожности, које су у љеној моћи, да се што дуже одгоди појава коронавируса у Црној Гори.

- Нажалост сведоци смо да су бројне државе закасниле са мерама, што је за резултат имало масовно ширење епидемије. Ми не смемо направити такву грешку и зато делујемо - навео је Симовић, истичући да свака мера треба да се реализује до краја.

Он верује да ће све те мере наићи на пуну подршку грађана, како би се заштитили најрањивији.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Iako je nepobitno da se režim višedecenijskog diktatora Crne Gore Mila Đukanovića nalazi u ozbiljnim problemima nakon najnovijih analiza i projekcija relevantnih međunarodnih finansijskih institucija, koje ukazuju da će se Crna Gora suočiti sa dramatičnim padom bruto domaćeg proizvoda (BDP) kao posledicom pandemije koronavirusa i njenim uticajem na turizam kao ključni sektor crnogorske ekonomije,

Osumnjičeni V.Č. (29) je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata. Njegova objava na društvenoj mreži protumačena je kao ruganje.

Trenutno se na glavnim gradskim ulicama u Pljevljima nalazi nekoliko hiljada ljudi koji uzvikuju „Ne damo svetinje“

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone