Milo3

Đukanović predsednikuje Crnom Gorom putem Tvitera. Gde je „predsjednik svih građana“ u doba korone? Od kako su u Crnoj Gori počele mere za suzbijanje korona virusa, predsednik Crne Gore se obratio četiri puta - predsednički putem Tvitera.

Od kako su u Crnoj Gori počele mere za suzbijanje korona virusa, predsednik Crne Gore se obratio četiri puta – predsednički putem Tvitera. Dok Crna Gora živi u blokadi, mere Nacionalnog koordinacionog tela svakim danom su rigoroznije, Đukanović se bavi NATO integracijama, zahvalnicama EU za pomoć Zapadnom Balkanu, i na kraju prijateljstvom sa UAE!

10. i 11. marta Đukanović je bio u Estoniji i Letoniji, svedoči Tviter.

Prvi put povodom korona virusa obratio se 15. marta, opet na Tviteru, u tredu od dve objave. I time se završava Đukanovićevo interesovanje za ovu temu, jer već 17. marta važnija je Severna Makedonija i pristupanje NATO alijansi.

Po nezvaničnim informacijama, jedan period je bio u Emiratima, verovatno pripremajući novu „diplomatsku“ ofanzivu – telefonom – što svedoči tvit od prije 12 sati u kojem naglašava da je učvršćeno prijateljstvo sa UAE u vremenu najvećih izazova, retvitujući Muhameda Bin Zajeda.

Jedino pojavljivanje Đukanovića na nekom sastanku u Crnoj Gori bilo bilo je na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost, drugoj u vremenu korone, jer je prvom sjednicom prededavao telefonskim putem.

Ostaje nam da čekamo novo obraćanje Đukanovića u ovom periodu karantina i izolacije. Ne mora čak ni o korona virusu, što bi bilo najpoželjnije, ali ako nije u temi razumeće narod, eto, makar, da odgovori o novogodišnjim putovanjima – koliko je koštao građane Crne Gore taj njegov izlet, o turneji po zemljama EU i izbegavanju samoizolacije po povratku…

Izvor: in4s.net

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Власт у Подгорици најављује да ће у случају појаве короне бити стопирани сви јавни скупови широм Црне Горе. У Митрополији кажу да ће протести и шетње заказани за четвртак ипак бити одржани

Кинески истраживачи анализирали су узорке 2.173 заражених из три болнице у Вухану и Шенжену, извештавају кинески медији.

Američki predsednik naglasio da federalne vlasti imaju odgovor na epidemiju korona virusa

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета