МИЛО ГУБИ БИТКУ ПРОТИВ БОГА И НАРОДА

Milo

Сада када постаје јасно да црногорски диктатор Мило Ђукановић попушта пред праведним захтевима опозиције и Српске православне цркве, односно пред снагом, истрајношћу и одлучношћу на десетине хиљада грађана Црне Горе, који се већ више од два месеца мирно и достојанствено боре за своје светиње, поставља се суштинско питање да ли је Мило заиста мислио да може да добије битку против Бога и народа.

Наиме, када су направљени први кораци ка преговорима о измени срамног Закона, монтенегринско-дукљанским првоборцима, Мирашевим секташима, али и добром делу мафијашке хоботнице у врху ДПС постало је јасно да су опозиција и СПЦ однеле величанствену победу, а да ће црногорски диктатор искористити ситуацију да по ко зна који пут, у маниру мафијашких шефова, прочисти своје редове, односно да се реши свих потрошених, недовољно лојалних али и појединих похлепних сатрапа који су прикривено прижељкивали његов пад и радовали се да ће се подићи на криминалној лествици црногорског режима.

Остатку своје камариле који буде претекао “десетковање” које се неминовно најављује Мило је очитао важну лекцију за будућност. Показао им је да сви они, од премијера Душка Марковића, распопа Мираша, па до полицајаца који су беспоговорно прогонили, хапсили и пребијали сопствени народ, зависе искључиво од њега, његове воље и милости и да им је место далеко испод њега!

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Radnici nastavljaju sa poslom bez držanja socijalne distance i žrtvuju svoje živote

Жељко Станковић нова звезда специјалног тужиоцa Катнића

Група „Београдски синдикат“ саопштила је да је песма „Свиће зора“ на Јутјуб каналу од данас доступна и са преводом на руски језик

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета