biba1234

republika.rs

Невоља никад иде сама, а таква је ситуација са црногорским председником Милом Ђукановићем, чији су здравствени и брачни проблеми у јавности ових дана као бомба одјекнули.

Ђукановић, како се поуздано сумња, има симтпоме сличне зарази корона вирусом, затим апнеју, односно прекид дисања у сну, те полно преносиву болест гонореју, због које му је и брак доведен у питање, јер ју је у кућу унео “са стране.” Његовој супрузи Лидији, кажу, није много требало да посложи коцкице и оптужи га да је трипер добио од атрактивне бринете из Београда, са којом је годинама близак, а она се зове БибаШекуларац.

Александра Биба Шекуларац довођена је још као тинејџерка у везу са Милорадом Улемеком Легијом и Душаном Спасојевићем Шиптаром, убијеним вођом "земунског клана", због чега је хапшена у акцији "Сабља" 2003, кад је убијен премијер Србије Зоран Ђинђић. У притвору је тада била нешто више од месец дана. Убрзо након пуштања на слободу, Биба је дала интервју у коме је објаснила како је упознала “земунце” и бившег вођу Јединице за специјалне операције:

“Легију сам упознала у мом крају на Сењаку. У мојој улици, недалеко од бивше аустралијске резиденције. Ту су они често боравили, ту им је била, како су говорили, "базна јединица". Возила сам ролере и често сам га виђала како по крају шета догу. Тог дана, било је то 1999. године, он је возио ауто и стао кад ме је видео. Попричали смо, упознали се, оно класично... Он каже: "Милорад", ја одговорим: "Александра". Тада нисам имала појма ко је он заправо. После сам почела да га виђам ту у крају, у ''Кафе кафеу'', али тада је већ имао један ауто са телохранитељима који га је пратио, био је сав истетовиран, онако, скине се у мајицу у кафићу... Био је интересантан нама клинкама.”

Временом, када је рекла, почели су чешће да излазе, а једном приликом, баш на дан кад је славила свој 20. рођендан, Легија ју је одвео у Шилерову да упозна Душана Спасојевића…
Демантовала је да је била Легијина, па Спасојевићева девојка, али познаваоци прилика, кажу да је Биба пристала да буде у вези са Душаном, само да би била у Легијиној близини, а да је с друге стране, вођа земунаца био у њу лудо заљубљен.

 Према званичном саопштењу полиције из тог времена, сматрала се "сарадником земунског клана", врло моћном и опасном девојком са Сењака, која потиче из веома имућне београдске породице.

У периоду највеће моћи "земунаца," редовно је виђана у престижним београдским клубовима и на сплавовима, увек се појављивала у луксузним аутомобилима, често у пратњи правог конвоја аутомобила...

За Бибу се последњих година причало да често путује у иностранство са "угледним пријатељима", где за њих организује журке на којима су обавезан "декор" младе и лепе девојке.
Бибино име "одјекнуло" је и у истрази атентата на Бека, у којој је са њом обављен информативни разговор.

Пре две године привођена је у београдску полицију због вербалног сукоба са тадашњим начелником београдске полиције Веселином Милићем, кога је вређала и провоцирала у једном ресторану, не обазирући се на остале госте. Наводно, због ње је пребијен и познати фризер Стеван Радивојевић.

На Радивојевића су насрнула четири непозната мушкарца, шутирала га и ударала рукама, а како фризер тврди, поручили су му да је батине добио због Бибе.
Ко зна, можда се опет деси прилика, да Биба исприча како је упознала у Мила Ђукановића.

 

Komentari

  • Od Nana
  • 2020-04-13 19:43:18

Ko su bre ove budale sto im je dozvoljeno da pusu svaki dan ovakve bljuvotine

  • Od Prc
  • 2020-04-13 21:44:10

Sjajno

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Šengenski prostor, čije zemlje članice ukidanje unutrašnjih graničnih kontrola smatraju jednim od najvećih postignuća evropskih integracija, obeležava u četvrtak 25. godišnjicu s potpuno zatvorenim granicama i strogim kontrolama uvedenim radi suzbijanja pandemije koronavirusa.

Poslanica Demokratskog fronta Demokratskog fronta tvrdi da NKT nije formirano u skladu sa Zakonom o sprečavanju širenja zaraznih bolesti

U Republici Srbiji je do 15 časova 29. marta 2020. godine registrovan ukupno 741 potvrđen slučaj COVID 19. Danas su se dogodila su se još tri smrtna slučaja usled koronavirusa

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone