MANDIĆA I KNEŽEVIĆA SAT VREMENA PRETRESALI NA GRANICI: 'Posle instrukcija POLICAJCI POSTALI BAHATI'

Foto: Wikipedia

Službenici granične policije izvršili su pretres automobila u kome su bili poslanici Demokratskog fronta Milan Knežnević i Andrija Mandić.

- U danu kad je najavljeno formiranje velike pobjedničke koalicije koja će promijeniti Crnu Goru i donijeti bolju i ljepšu budućnost svim građanima, crnogorska policija je po naređenju šefa režima sat vremena vršila pretres Andrije Mandića, Milana Kneževića, njihovih vozača i stranačkih automobila - saopšteno je iz Demokratskog fronta.
 
Poslanici DF-a su, kako kažu iz ove partije, procesuirani tokom prelaska granice.
 
- Procedura koja je u početku bila ista za funkcionere DF kao i za ostale putnike promenjena je nakon jednog poziva, koji je stigao iz izbornog štaba DPS-a i lidera te kriminalne organizacije. Nakon rutinske kontrole i kada su im vraćena dokumenta i gotovo poželjen srećan put, došlo je do naglog preokreta, ponovnog zaustavljanja i ponovnog uzimanja dokumenata. A policajci koji su vršili pretres podesili su ponašanje u skladu sa dobijenim instrukcijama, postali nadmeni i bahati, “uredno” zabili nos u svaku šupljinu vozila i detaljno prelistali  svaki delić prtljaga - kazali su id DF-a.

(Glas javnosti/volimpodgoricu.me)

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета