MANDIĆ: MILU I FAMILIJI NE MOGU ZAFALITI RESPRIATORI

мило1

Glas javnosti

Ako, ne daj Bože, budemo u narednim danima imali smrtne slučajeve u Crnoj Gori, porodice treba da odu i duže za to direktno Simovića ili Đukanovića.

Moram reći da sam šokiran izjavom Milutina Simovića da Crna Gora odbija respiratore koje je Srbija spremna da pokloni zdravstvenom sistemu. Ne mogu da verujem da mržnja ide do te mere da se odbija mogućnost spasavanja života građana Crne Gore zato što neko mrzi Srbiju.

Ovo je večeras za “Novosti” poručio Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije, reagujući na ciničnu izjavu vicepremijera Crne Gore u kojoj se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ponudi da toj državi pokloni respiratore, koji su prethodno, kako su lažno tvrdile vlasti u Podgorici, zaplenjeni na srpskom tržištu:
- Ako, ne daj Bože, budemo u narednim danima imali smrtne slučajeve u Crnoj Gori, porodice treba da odu i duže za to direktno Milutina Simovića ili Mila Đukanovića, zbog ovog suludog poteza. Đukanović i Simović znaju da njima i članovima njihovih porodica ne mogu zafaliti respiratori i zato im je lako da se ovako ponašaju, jer ovakvim njihovim ponašanjem mogu biti pogođeni samo obični građani Crne Gore dok oni kao "elita" imaju obezbeđene sve uslove – naveo je Mandić, koji se ujedno zahvalio predsedniku Vučiću zato što je “postupio kao srpski lider, državnički odgovorno ali i ljudski i pošteno”.

 Ciničnu izjavu Simovića možete pogledati na linku https://twitter.com/i/status/1243650820811489288

MINISTAR ZDRAVLjA U CG: RESPIRATORI POTREBNIJI SRBIJI

 

Ministar zdravlja u Crnoj Gori, Kenan Hrapović, objavio je večeras video poruku u kojoj se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučići i poručio da su respiratori sada potrebniji Srbiji.

Izvor: Novosti

 


 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Gradski štab za vanredne situacije u Vranju potvrdio je da je 63-godišnji muškarac preminuo u noći između petka i subote, javlja Telegraf.rs

Turkmenistan je zabranio medijima da upotrebljavaju reči „virus korona“, javljaju Reporteri bez granica (RSF), međunarodna organizacija za slobodu medija.

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije u video-obraćanju zamolio je vlasti Crne Gore da oslobode uhapšene sveštenike.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone