KOKAINSKA IMPERIJA UZVRAĆA UDARAC - MILO UVODI INFORMATIVNI MRAK, RADIĆE SAMO REŽIMSKI MEDIJI!

Novine-pixabay

Izvor: Pixabay

Prema dobro obaveštenim izvorima iz vrha Demokratske partije socijalista, Milo Đukanović, predsednik Crne Gore, zbog sve intenzivnijeg negativnog izveštavanja inostranih i regionalnih medija o političko bezbednosnoj krizi u Crnoj Gori, koju je inače sam izazvao svojim odlukama, naredio je da se sačini spisak nepodobnih novinara i medija, kojima će se zabraniti ulazak u Crnu Goru.

Isti izvori ističu da Đukanović u retkim lucidnim momentima, verovatno kada ne konzumira ono što inače prekomerno konzumira, praktično ludi od novinskih tekstova i informacija medijskih portala, u kojima se raskrinkavaju njegovi zlokobni planovi i krađe državnog novca, a koji ga zapravo istinito oslikavaju kao zlog diktatora.

Zbog navedenog, Đukanović je doneo odluku, da njegova kokainska imperija uzvrati udarac slobodnom i nezavisnom novinarstvu, jasno naredivši "nepodobnim novinarima zabraniti rad, bez obzira o kome je reč". U poslednje vreme značajno se povećao broj negativnih tekstova o Đukanoviću, korumpiranosti sistema koji je stvorio i njegovoj lično, političkoj krizi koju je izazvao otimačinom crkvene imovine u Crnoj Gori, ali i nedavnim hapšenjem sveštenika, te napadima policije na goloruke građane, ne samo kod regionalnih već i kod respektabilnih inostranih medijskih kuća.

Crna gora je država koja je već punopravna članica NATO saveza, realno bez ikakvih konkretnih doprinosa, ali je punopravna. Isto tako, Crna Gora, barem deklarativno, teži i zalaže se za vladavinu prava, demokratiju, slobodu veroispovesti, slobodu medija i izveštavanja, dok je u praksi potpuno drugačije.

Naime, Crna Gora je već delimično ili u potpunosti zabranila rad onim televizijama i emisijama koje su negativno izveštavale o odnosu režima prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi i njenim vernicima. Ovakav odnos ne govori o evropskoj perspektivi Crne Gore, jer će po odluci Đukanovića biti sastavljen spisak nepodobnih medija, na kojem će se naći nemački "Spiegel", "Zeit online" i "Neue Zurcher Zeitung", britanski "The Guardian", "BBC" i "Reuters", velike medijske kuće koje su objektivno izveštavale o protestima u Crnoj Gori, represiji Đukanovićeve policije prema građanima, a tu je i veliki broj regionalnih medija i portala. Spisak za Đukanovića "neprijateljskih medija" je podugačak, a da li takav vladar zaista treba Evropi i zapadu, da li je to država koja je na evropskom putu, ostaje da se vidi.


  • Od Nenad
  • 2020-05-21 07:43:06

Vratio bi ja vama raniji zakon pa za svaku optuzbu i rjeci koje upotrebljavate fino odgovarate pa biste istrazivacko novinarstvo doveli vladavini prrava....ovo vise nije novinarstvo..

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Organizacija Fridom Haus, koja se bavi ljudskim pravima i promovisanju demokratije, ocenjuje da je veliki problem u Srbiji smanjena medijska sloboda

Za DPS bi najbolje rešenje bilo da sa izbori održe krajem leta ili početkom jeseni, jer će tada i dalje vladati zadovoljstvo rezultatima mera protiv korone, kao i to što će se ipak zaraditi nešto novca od letnje turističke sezone

Savetnik u ministarstvu prosvete Crne Gore Marko Šćepanović snimio je pesmu u kojoj vređa sveštena lica aludirajući da oni kradu pare sa ikona i da valjaju heroin.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone