KALIGULIN KONJ NA BUDVANSKI NAČIN: Magarac nosio tablu s natpisom 'JA SAM PREDSEDNIK DIVANOVIĆ!' (VIDEO)

magarac-divanović-ytps

Foto: Youtube/Printscreen

Bivša urednica RTV Budva Iva Bajković dovela je ispred zgrade Opštine Budva magarca koji oko vrata nosi tablu s natpisom: „Je suis president Divanovic“, što u prevodu sa francuskog jezika znači "Ja sam predsednik Divanović", a mnoge je ova situacija podsetila na deo istorije Starog Rima kada je imperator Kaligula proglasio svog konja za senatora.

Građani su se na čitavu situaciju šalili i sugerisali da se prvo proveri da li je magarac na spisku, prenosi In4s.

„Kao što je Kaligula uveo konja u senat, i pokazao da bilo ko može da bude izabran, ja mislim da i ovaj gospodin sa kravatom, može da bude izabran, jer je očigledno da u ovom gradu od strane DPS-a i satelita, sve može i svako može da bude izabran“, kazala je Bajkovićeva koja je sa magarcem stala ispred policijskog kordona.

Na glavnom ulazu u zgradu Opštine Budva i jutros je policijski kordon, a unutar zgrade su pripadnici nove privatne agencije za obezbeđenje.

Gradonačelniku Marku Careviću i predsednik SO Krsto Radović i jutros nije dozvoljen ulaz u zgradu Opštine.

Carević je pozvao Nikolu Divanovića (DPS), kojeg je nova odbornička većina u Skupštini opštine  Budva izabrala za predsednika Opštine Budva da se pojavi ispred građana.

„Ne date građanima da ostvaruju svoja prava. Vi primate policijo platu od nas“, rekao je Carević.

On je poručio da je na sceni „gaženje države“.

(Izvor: Sputnjik/In4s)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Изолација диктатора од стране полиције и тајних служби, што је досад много птуа виђено, улепшавање реалности и причање само оно што би диктатор волео да чује да се анестезира, не би ли што безболније поднео неизбежан одлазак са власти, управо се примењује на председнику Црне Горе.

Iz regulatorne agencije i mobilnih kompanija koje posluju u Crnoj Gori poručuju da nema razloga za zabrinutost od štetnog dejstva 5G mreža, da su mobilni operatori zainteresovani i spremni, pa bi korisnici u Crnoj Gori u brzinama koje omogućava ta tehnologija mogli da uživaju najkasnije za dve godine.

Nakon jutrošnjeg rušenja konaka manastira Svetog Vasilija kod Ulcinju, lako bi se moglo desiti da danas dođe i do novog nasrtaja na Krstionicu na Miholjskoj prevlaci, javljaju crnogorski mediji.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone