Kako stručnjak za kromipr leči od korone (VIDEO)

Vladislav Dajković 2 -Facebok

Foto: Facebook/Vladislav Dajkovic

Opozicioni crnogorski političar Vadislav Dajković danas  je na Hapi TV govorio o o koroni u Crnoj Gori, ali se osvrnuo i na odbijanje crnogorskih vlasti da prihvate donaciju respiratora od Srbije.  

On je kritiku odnosa  tamošnjih vlasti prema Srbiji objasnio kroz dva slikovita primera, uz to navodeći da je srpska država dobra kad god crnogorski političari treba da dođu kod nas da se leče i na naše splavove da nešto proslave, ali da inače Milovi Crnogorci svu ljubav prema Crnoj Gori temelje na mržnji prema Srbiji.  

- Jedan slikovit primer. Ja danas na TV imam hrvatski HRT, albanski Koha ditore, imam Fedralnu televiziju BiH, ima RAI Uno, imam BBC, imam CNN, a nemam RTS i nemam  Hepi televiziju- rekao je Dajković.

Ističući da se u Crnoj Gori ne brine o pandemiji koja je zahvatila ćitav svet kaže:

- Jedan od najslikovitijih primera nestručne borbe sa koronom u Crnoj Gori je činjenica da je glavni kordinator i stručnjak za odbranu od korone i čovek koji je na čelu Nacionalnog kordidacionog tela za zarazne bolesti, zapravo stručnjak za krompir. Ne potcenjujem krompir, ali se pitam kako je moguće da je stručnjak za krtolu, kako mi to ovde kažemo, u Crnoj Gori na čelu tako važnog tela - veli Dajković i dodaje:

-  Taj isti čovek, koji je demonstrativno odbio respiratore koje je predsednik Aleksandar Vučića hteo da donira, posle pet dana je od NATO alijanse tražio besplatne respiratire, zamislite da im tražio šampone, sapune, ubruse, toalet papir i komode. I šta se desilo, NATO savez ih je odbio - objasnio je političar i naglasio:

- A setimo se kako su pre samo par godina navijali da uđemo u NATO i vršili kampanju da uđemo u taj savez , trošeći na milonski vrednu kampanju, govoreći kako će da nam procvetaju ruže čim uđemo u Savez, koji nas je pre samo dvadesetak godina bombardovao i ubijao našu decu. Zato i cenim srpsko rukovodstvo koje nije ušlo u NATO savez  i verovatno neće. To je ono što čini razliku između aktuelnog srpskog i aktuelnog crnogorskog rukovodstva, zaključuje Dajković.

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nakon što je potvrdio da je zaražen koronavirusom i nedelju dana proveo boreći se sa zarazom, britanski princ Čarls objavio je video u kome priča kako je ozdravio.

Južna Koreja je prva zemlja u kojoj će krenuti fudbal posle pauze zbog pandemije korona virusa.

Kada se visina globe uporedi sa standardom države...

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone