ISTINA O PREBIJANJU ČLANOVA PORODICE BRANA MIĆUNOVIĆA

brano-micunovic-policija

Foto: Youtube/Printscreen

Dana 23.03.2020. godine, posebne jedinice policije, koje su u nadležnosti Zorana Tomčića, pomoćnik direktora Uprave za sektor specijalne policije MUP-a Crne Gore, su prilikom vršenja redovne policijske kontrole zaustavile vozilo u kojem se tada nalazio i Nenad Mićunović, sinovac Branislava Mićunovića zvanog "Brano", najuticajnijeg lica u crnogorskom kriminalnom miljeu.

Nakon što su pripadnici MUP-a preuzeli lične karte na uvid, postavljeno je pitanje da li je neko od lica ikada krivično gonjeno i kažnjavano, odnosno da li ima neku potragu izdatu od strane nadležnih organa.
Reagujući na navedeno, Nenad Mićunović je tada rekao da nema nikakav problem sa zakonom. Međutim, proverom kroz sistem MUP-a je ustanovljeno je da mladi Mićunović ima podnete krivične prijave zbog neovlašćenog posedovanja oružja, te je policija agresivnim nastupom reagovala postavljajući mu pitanje zbog čega iznosi neistinite podatke, te je došlo do koškanja i nakon toga je usledila intervencija policije i prekomerna upotreba sile prema Nenadu Mićunoviću tokom koje su mu nanete ozbiljne telesne povrede i brutalno je pretučen.
Ukoliko se ovaj događaj zaista nikada nije dogodio, odnosno nikada nije zabeležen u evidencijama MUP-a Crne Gore, onda su tačne informacije da je brutalni napad policije na članove porodice Mićunović zataškan od strane Tomčića i Zorana Lazovića, pomoćnika direktora Uprave policije Crne Gore zaduženog za Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, a što je između ostalog bila i tema hitnog sastanka šefova crnogorskih bezbednosnih službi kod crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, što je događaj za koji Uprava policije Crne Gore tvrdi da se nije desio, te da "Glas javnosti" iznosi neistine i plasira lažne informacije.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ispred suda u Nikšiću mitropolit Amfilohije danas je izjavio da crnogorska vlast svojim postupcima izaziva i priprema građanski rat.

У Подгорици ће данас бити одржан састанак експертских тимова Владе Црне Горе и Митрополије црногорско-приморске Српске православне цркве (СПЦ) о спорном Закону о слободи вероисповести.

Bio bih gori od licemjera, kameleona, švercera oružja i droge, ubica i kleptomana na vlasti kada bih napao Crnu Goru zbog virus COVID - 19. Čitav svijet je pod jakim udarom virusa, pa ni mi nismo imuni.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone