Iscrtane trobojke od Podgorice do Kučkih korita

765x_zastava-grb-srbije

Na putu od Podgorice do Kučkih korita na više lokacija su iscrtane trobojke.

Trobojke su iscrtane i na stubovima rasvete, piše crnogorski portal CdM.

Portal tvrdi da iscrtavanje trobojki u Crnoj Gori traje od kada je usvojen Zakon o slobodi veroispovesti krajem prošle godine, kao i da je bilo slučajeva da je zbog ovakvog postupaka intervenisala policija.

Kuči su u martu iznad Podgorice na brdu Sjenica razvili trobojku od preko 60 metara, što je jedna od najvećih zastava u Crnoj Gori.

(Izvor CMD.me)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

- Ako smo glupi, dozvolićemo da se ponove 90-te i gubici na hiljade života. Veoma sam čvrst u nameri da branim temelje crnogorskog društva - tvrdi Đukanović

Iz Transportne zajednice (TZ), međunarodne organizacije koja je osnovana 2017. godine u cilju razvoja drumskog, železničkog i pomorskog saobraćaja između Evropske Unije (EU) i država Zapadnog Balkana, odnosno Srbije, Crne Gore, BiH, Albanije i Severne Makedonije, crnogorske vlasti po direktnom nalogu Mila Đukanovića, nastoje da po svaku cenu postave svoje ljude od poverenja unutar ove organizacije

Представници Владе Црне Горе отворени су за разговор о измени Закона о слободи вероисповести, саопштио је адвокат Драган Шоћ, члан експертског тима Митрополије црногорско-приморске (МЦП) после петочасовног састанка са представмницима Владе.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone