ĐUKANOVIĆEV KRVAVI PLAN: Andriju Mandića u zatvor, a familiju u gips

milo-andrija

Foto: Ilustracija/Glas javnosti

Milovi psi mučki tukli bratanca i maloletnu bratanicu Andrije Mandića u Nikšiću. U pitanju su Luka i Lara Trebješanin, a Larin video u kome se ona iznosi detalje prebijanja i šalje poruku da nema odustajanj obišao je ceo region.

U vremenu kada se u Crnoj Gori verni srpski narod odlučno bori protiv represije tamošnjeg režima, i na sve načine nastoji da odbrani vekovne srpske svetinje, te da za sebe obezbedi makar malo normalnog života, što i priliči u državi koja je nedavno potpisala pakt sa "Đavolom" koji im je obećao tovare zlata i dukata kao iz Ali-babine pećine, odnosno priključila se zločinačkoj NATO alijansi, prvi među zločincima i desna ruka samog antihrista Milo "Al Kradone" Đukanović, je posegao za mačem (čitaj još uvek vernom policijom) u nameri da dodatno osakati napaćeni narod koji mu ne da za pravo da u njihovo ime odlučuje o tome kojem će se Bogu moliti, u koju će crkvu ići i za koga će glasati.

Shvatio je Đukanović odavno da mu se bliži kraj i da mu zapadni mentori polako okreću leđa, te je u nameri da pokuša da još malo sebi produži život, rešio da na sve načine osakati lidere tamošnje opozicije i istinske junake našeg vremena, kako bi ih onemogućio da sa "tri prsta", časno i hrabro, predvode ne samo srpski narod, već i sve one koji misle da je bilo dosta tiranije i gladovanja. Zna Al Kradone da mu najveća opasnost preti od nepokolebljivog lidera Demokratskog fronta (DF) Andrije Mandića, prvog među jednakima, istinskog borca za pravdu i pravo, zbog čega je crnogorski predsednik odlučio da Mandića stavi u aps zbog toga što je, navodno, uz pomoć nevidljivih sila i vanzemaljske tehnologije, kako stoji u optužnici, pokušao da izvrši neki tamo nepostojeći državni udar, kao da živimo u 19 ili prvoj polovini 20 veka i vremenima revolucija.

Verovatno bi Đukanović, kao verni sluga sotone, najviše voleo da Mandić izgubi moć govora, ostane bez vida i sluha, da mu se pomuti pamet i zaboravi zadnjih 30 godina pakla u kojem srpski narod u Crnoj Gori živi. Međutim, to se neće tek tako dogoditi, pa hajde da strpamo Mandića u zatvor. Kao da će to nešto promeniti u glavama i stavovima naroda u Crnoj Gori. Zato je mudri i svemoćni Al Kradone posegao za najprljavijim od svih trikova, te je rešio da, kao i svaki normalni mafijaški bos, uputi poruku na način koji bi svaku normalnu osobu pokolebao i uplašio, te je svojim vernim psima u uniformama sa pendrecima dao kratku instrukciju da otpočnu sa prebijanjem Mandićeve porodice, jer veruje da će na taj način promeniti realnost i staviti svima do znanja ko je glavni u Crnoj Gori.

Ne razmišljajući šta radi, Milova policija je sinoć u Nikšiću najpre mučki isprebijala Mandićevog bratanca Luku Trebješanina, i dok su ga praktično unosili u patrolna kola, u pomoć mu je pritrčala goloruka 16 godišnja sestra Lara Trebješanin, koja je kao svaka normalna sestra želela samo da vidi kako joj je brat. A policija? Policija kao da je čekala da im nemoćna Lara priđe, te su joj najpre opalili takvu šamarčinu da joj se zavrtelo u glavi, a kad je poklekla od siline udarca, mučki sa leđa kako priliči milogorskim junacima, su joj raspalili jedan pendrek direktno u bubrege, od čega je jadna devojčica ostala nepomično da leži na asfaltu, tužno posmatrajući kako joj brata odvode besni psi u patrolnim kolima. Misli li Milo da će mučko prebijanje dece i iživljavanje nad nejačima označiti kraj utakmice?! E pa Milo, utakmica je tek počela, a ti dobro razmisli kakvu ćeš taktiku da koristiš, jer je za pobedu potrebno mnogo više od hapšenja sveštenstva i prebijanja dece. Neće se narod ućutati ni uplašiti, neće se Andrija pokolebati, naprotiv, samo će imati dodatni motiv da ti jednom za svagda kaže doviđenja. Daće Bog u lisicama iza rešetaka! Do tada...

 


  • Od Dejan
  • 2020-05-14 11:39:38

Jednom recju strasno, milov rezim je presao sve granice, nista im nije sveto..Ne znam samo kada ce pametni ljudi u C.G. da se opamete, ujedine i konacno da zbace tiranina

Mi u Crnoj Gori tacno znamo ko je kakav i iz kakve je familije. Mandiici su cestita kuca vazda bili, zato ih progone ovi izrodi. Samo hrabro, necemo se predati. U Niksicu cemo braniti svetinje i dalje

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Poručujem nalogodavcima poziva za saslušanje da im se neću odazvati, jer imam svoje obaveze, rekao je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

Vlada Crne Gore donela je odluku da ne otvori granicu sa Srbijom, nakon čega je predsednik opštine Herceg Novi, Stevan Katić, poručio građanima Srbije i BiH da su u Crnu Goru uvek dobrodošli.

Ugledni kiparski portal The Duran objavio je opširan analitički tekst o aktuelnim društveno-političkim prilikama u Crnoj Gori.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone