Đukanović: Ne mogu potvrditi da sam dobio torbu, kao ni vi da ste videli dokaz koji je Knežević obećao

milo đ YT

Izvor: You Tube, print screen

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović je, odgovarajući na pitanje na konferenciji za medije povodom dve godine mandata, da li je dobio snimak od biznismena Duška Kneževića sa plavom torbom i novcem, za koji on tvrdi da mu je dostavljen, odgovorio da ne može potvrditi da je dobio bilo kakvu torbu.

-Kao što verujem ne možete ni vi potvrditi da ste videli dokaz koji je Knežević obećao pre dve godine. Reč je ne samo o lopovu, nego i o patološkom lažovu.

Đukanović je izbegao da odgovori da li je ikad bio u kući Duška Kneževića, a na pitanje da li mu nešto znače imena Tomasa Niga i Nebojše Katića, rekao je da se Katića seća kao saradnika jednog od njegovih prijatelja.

-Ne vidim zašto bi on bio važan u mom životu i poslu i zašto bi me Knežević podsećao na to.

On je kazao da navija da Knežević bude dostupan pravnim organima i saopšti sve dokaze i da odgovara državi za "novac koji je pokrao".

Istakao je da ne može dati odgovor kojim povodom je Vladinim avionom bio u Parizu, ponovivši da je “bio jednim vrlo važnim državnim povodom”.

Izvor: Vijesti.me

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nakon ocene Saveta za građansku kontrolu rada policije da su počinjene grube i brojne povrede zakona prilikom hapšenja mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i sveštenstva, Uprava policije je dužna da odmah bez odlaganja informiše javnost o razlozima privođenja, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore (DCG).

Muškarac (33) koji je preminuo u pokrajini Lacio a bio pozitivan na koronavirus nije crnogorski državljanin, prenosi CdM.

Služba bezbednosti pri Ministarstvu spoljnih poslova Srbije dobila je informaciju iz našeg Generalnog konzulata u Cirihu da se na Milana Kneževića, jednog od lidera opozicionog Demokratskog fronta u Crnoj Gori – sprema atentat, čemu smo prvi pisali.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone