DRUŠTVO MRTVIH PESNIKA: DUGOGODIŠNJA SPREGA DRŽAVE I MAFIJE U CRNOJ GORI (VIDEO)

CG proslava

Koliko je crnogorska država odlučna da se suprotstavi u borbi protiv organizovanog kriminala najbolje ilustruje primer izvesne svečanosti, na kojoj su zajedno prisustvovali uticajna lica iz crnogorskog podzemlja i pojedini visokopozicionirani rukovodioci državnih struktura!

Naime, naša redakcija je došla do snimaka na kojoj su pored šefa crnogorske mafije Branislava Brana Mićunovića, bili prisutni, pokojni Zoran Jovanović, pokojni Igor Ćosović, pokojni Blagota Sekulić, koji je važio za osobu povezanu sa mnogobrojnim likvidacijama na području Srbije i Crne Gore, zatim Slobodan Radović, zvani Krušo, sef hercegnovskog DPS-a, kao i Goran Asanović, dugogodisnji kadar crnogorskog ANBa u Budvi.

Ništa ovde ne bi bilo čudno, proslava kao i svaka proslava da polovina ovde prisutnih nije ubijena u klasičnim mafijaškim obračunima, dok su oni koji su preživeli zauzeli visoke funkcije u kriminogenom miljeu i u crnogorskoj državnoj upravi!

Opšte je poznato da su poznanstva najviših državnih rukovodilaca sa Mićunovićem preduslov za napredovanje u Službi što potvrđuje primer Asanovića, koji je u zamenu za imenovanje na visoku funkciju u SDB-u Crne Gore u Budvi, bio u obavezi da pruža logističku podršku Mićunoviću na području Budve, dok je Krušo primer kako se stiče funkcija dugogodišnjeg šefa DPS-a u Herceg Novom!

Kako su nastradali Jovanović, Ćosović i Baja Sekulić javnosti je poznato!

Glas Javnosti

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Kako naš list ekskluzivno saznaje, crnogorski režim je posredstvom svojih veza u regionalnim kriminalnim krugovima, angažovao lica iz albanskog kriminalnog miljea sa područja Kosova i Metohije, da izvrši atentat na jednog od lidera Demokratskog fronta i neumornog borca za srpske interese u Crnoj Gori Milana Kneževića.

Podgorička policija podnela krivične prijave protiv poslanika u Skupštini Crne Gore Andrije Mandića, Milana Kneževića i Predraga Bulatovića, osumnjičene da su izvršili krivično delo pozivanje na otpor.

Miro Knežević, pomoćnik ministra zdravlja, saopštio je da je u Crnoj Gori registrovano 29 slučajeva virusa korona

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone