DPS veliča DPS: Evo ko predvodi kolone i slavi dan "nezavisnosti" Crne Gore! (VIDEO)

podgorica dan nez

Izvor: Facebook, print screen

Portal Nacionalist.rs je od hrabrih građana Crne Gore dobio ekskluzivni snimak na kojem se otkriva identitet osoba koje na protestnoj vožnji Podgoricom veličaju Milogorštinu. A evo o kome je reč...

Juče se na ulicama Podgorice "proslavljao" dan "nezavisnosti", a učesnici ovih vožnji po cestama Crne Gore bili su uglavnom pristalice režima Mila Đukanovića i oni bliski njemu. Na snimku su navedena imena Ekrema Juljaja, Zimha Idinaga, Luiđa Škrelje i druga.

Ovo može samo biti dokaz da opstanak diktatorskog režima može biti samo uz plaćenike i one koji ne vole Crnu Goru ni njenu istoriju i baštinu.

Neki od komentara na ovaj video glasili su : "Ja lijepi crnogorski imena kako li je Njegošu Bogo mili jal spokojan u grobu" i "Crna Gora postoji hiljadu godina i umjesto da slavi hiljadi godina svog postojanja ona slavi 10 godina od otcjepljenja od svog hiljadugodišnjeg postojanja".

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Građani su tražili da se episkop budimljansko-nikšićki Joanikije pusti iz pritvora, a prema pisanju medija, u gradu vlada haotično stanje, policija je bacila suzavac, a narod odgovara kamenicama.

Predsednik Nove srpske demokratije i član predsedništva DF Andrija Mandić obratio se danas predsedniku Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću, sa molbom da u što kraćem roku uputi pomoć Crnoj Gori, koja se nalazi u teškoj situaciji zbog epidemije korona virusa.

Svi neredi u Crnoj Gori su propraćeni, narod je zgrožen reakcijom policije i crnogorskih vlasti, ali stanje se ne stišava, naprotiv, situacija je sve gora.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone