КРВАВА ЕКСКЛУЗИВА: Камере забележиле тренутак убиства погоричког бизнисмена! Убица га оверио пред новинарком "Вијести" (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

ubistvo miodraga kruscica, prtscr

Извор: Принтскрин/Јутјуб

Крупан, висок, обучен у црно, са капуљачом на глави и силиконском маском на лицу убица прилази столу за којим Миодраг Крушчић седи са новинарком подгоричких Вијести и пуца у њега.

Крушчић, који га је приметио како долази кроз пролаз зграде, устаје од стола али убица већ пуца у њега.

Све то се види на снимку са сигурносне камере из локала у којем се сурова егзекуција и догодила, а у чији посед је дошао "Курир".
О решености убице да крвави план спроведе до краја указује и податак да је Крушчић, рањен, покушао да побегне али је након два-три метра пао на траву. Убица му тада прилази и у њега испаљује још хитаца а потом одлази истим путем одакле је дошао.

Новинарка Јелена Јовановић која је седела са Крушчићем том приликом је повредила главу од стакла које се поломило у тренутку док је покушавала да се заклони од егзекутора. Окупљени станари зграде и гости локала, покушали су да пруже помоћ Крушчићу који је давао знакове живота и у тренутку када је стигла екипа Хитне помоћи.

Док су му се лекари борили за живот, истражитељи су добили дојаву о возилу марке "голф" у пламену на Ћемовском пољу. Одмах је било јасно о чему је реч. По истом рецепту као у многобројним ликвидацијама које су се догодиле протеклих година, убица је са најмање једним помагачем, побегао аутомобилом с лица места, а онда га полио бензином и запалио. Верује се да су онда побегли даље другим возилом.

Подсетимо, Крушчић је тражио састанак са Јовановићевом, како би јој изложио проблем који има у вези са закупљеним делом плаже Трстено, и пријавом која је поводом тога наводно поднета инспекцији против њега.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ako je do sada i postojala neka sumnja po pitanju stvarnih ciljeva odnarođenog režima crnogorskog diktatora Mila Đukanovića prema mirnim šetnjama, litijama i molebanima za odbranu svetinja Srpske pravoslavne crkve (SPC) i njihovim učesnicima, možemo slobodno reći da je takva sumnja u potpunosti razvejana nakon poslednjih događaja u Nikšiću.

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić još jednom je iz Skupštine danas pozvao građane da prisustvuju litiji u Nikšiću.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone