Danas izrečena presuda za pet lica iz Andrijevice zbog blokade puta Andrijevica-Berane

Berane-sud

Foto: Glas javnosti

Andrijevčani Čedo Jelić i Milija Asanović, posle  72 sata  provedenih u pritvoru pušteni su danas na slobodu. 

Dok je ostaloj trojici : Ivanu Radojeviću, Goranu Marseniću i Ljubu Radojeviću, određen je pritvor od 30 dana. Advokat će uložiti žalbu na određivanje za pritvor.

Ovi građani Andrijevice časno su stali u odbranu svetinja i SPC, a što je dužnost svih iskrenih patriota koji slede tradiciju svojih predaka. Kao i uvek, i danas je u Crnoj Gori pitanje časti biti tamo gde se brani pravoslavlje, jer je ,,narod branič crkve i plemena".

 I ova presuda je pokazala da je crnogorski mafijaški režim otpadnički i izdajnički, da se odrekao svega što je krasilo Crnu Goru i da je spreman da proganja sve one koji čuvaju ono što nas je kroz vekove sačuvalo kao narod i bilo u temelju naše borbe za slobodu i identitet. 

I pored svih opstrukcija, potpuno je očigledno da je narod prepoznao trenutak kada je važno ostati nepokolebljiv i ne dopuštati dalje ponižavanje Crne Gore.

Da podsetimo pet osoba iz Andrijevice je određeno zadržavanje od 72 sata zbog blokade puta Berane - Andrijevica pre nekoliko dana.

Blokada puta na ulazu u Andrijevicu, koju su jake policijske snage razbile tada, bila je organizovana u znak protesta zbog zadržavanja u pritvoru vladike Joanikija i sveštenika, koji su sinoć pušteni na slobodu.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Neka mu Sveti Arhiđakon Stefan (kao Predragova porodična slava sa majčine strane) osvetli onaj zatamljeni deo njegovog uma.

Za crnogorsku javnost, ovih dana fokusiranu na pandemiju koronavirusa i njene posledice, veliko iznenađenje predstavljao je izlazak iz dugotrajne političke zavetrine poslanika opozicione Socijalističke narodne partije (SNP) u SkĐupštini Crne Gore Srđana Milića.

Bio bih gori od licemjera, kameleona, švercera oružja i droge, ubica i kleptomana na vlasti kada bih napao Crnu Goru zbog virus COVID - 19. Čitav svijet je pod jakim udarom virusa, pa ni mi nismo imuni.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone