Црногорци оштро против вируса

Crnogorci 67

Фото: Youtube/Al Jazeera Balkans

Предвиђене казне за непослушне грађане

Црногорско Национално координационо тело за заразне болести и представници правосуђа сагласили су се данас о казнама ради заштите градјана од даљег ширења корона вируса.
Одлучили су да је потребно „у континуитету предузимати најстроже законом предвиђене санкције“ према свим физичким и правним лицима која крше наредбе
Министарства здравља, а посебно према физичким лицима која не поштују решења о самоизолацији, саопштила је из Владе Црне Горе.
На том састанку уочи данашње седнице Владе, председница Врховног суда Црне Горе Весна Меденица и врховни државни тужилац Ивица Станковић су подржали све
активности Националног координационог тела и исказали пуну сагласност са наредбама и мерама.
Није, међутим, саопштено какве се то казне предвиђају.
Укупан број особа оболелих од коронавируса у Црној Гори је осам. Црна Гора је затворила границе, школе, обуставила градски и међуградски саобраћај, забранила такси превоз, рад тржних центара, угоститељских објеката. Раде само продавнице хране и апотеке.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Korona je najnovije oružje crnogorskog režima u borbi protiv Srpske pravoslavne crkve. Najpre je to oružje zaustavilo litije, a sada mole Boga da korona potraje da se litije ne nastave, kaže akademik Matija Bećković.

Oboleli od korona virusa koji su smešteni na sajmu organizovali su provod kako bi se malo opustili i skrenuli misli sa problema u kojem se nalaze.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone