Bračni par Medojević tužilac poslao u karantin (VIDEO)

Medojeviici-fejs

Foto: Facebook

Nisu poštovali privremene mere za suzbijanje pandemije virusa korona

Lideru Demokratskog fronta, Nebojši Medojevićui njegovoj supruzi Marini, prema odluci osnovnog državnog tužoca u Podgorici, uručeno je rešenje o karantinu i oni će u pratnji policije i zdravstveno-sanitarnog inspektora biti sprovedeni u karantin zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

-Osumnjičena M.M. nije postupala po rešenju nadležnog organa o stavljanju u samoizolaciju, već je napustila stambeni prostor u kom je trebalo da boravi da bi dala izjavu za medije, dok je osumnjičeniN.M. takođe napustio stambeni objekat u kom je trebao da boravi. Tužilac je naložio policiji da protiv poslanika DF-a i njegove supruge podnese krivičnu prijavu zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Podgorici.

-Policija me vodi u karantin u Sutomoru jer sam dala izjavu za jedan medij na otvorenom ispred moje zgrade, prvi dan samoizolacije, kad nisam kao i većina bila svesna opasnosti situacije. Dala sam izjavu gde sam molila da se pomogne socijalno ugroženima u Crnoj Gori koji su došli u težak položaj zbog situacije sa virusom korona. Grešna sam. Izvinite molim vas, treba me na stub srama staviti. Hvala svima na razumevanju i podršci, napisala je Marina Medojević na fejsbuku.

(Izvor: Novosti)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Opozicioni crnogorski političar Vladislav Dajković objavio je video koji kako kaže "govori kako se igraju sa nama, iz dana u dan" misleći pri tome na crnogorsku vlast.

Od svih dana u godini režim Mila Đukanovića izabrao je baš Svetog Vsilija da još jednom udari na pravoslavnu  crkvu u Crnoj Gori.

Hiljade mladih u jednoj diskoteci skandiralo je uglas protiv crnogorskog predsednika Mila Đukanovića

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone