Bez SMS donacija za "pomoć lopovima iz vlasti" (VIDEO)

Vladislav Dajkovic - Psc TW

Foto: Printscreen/Tweeter

Vlada Crne Gore otvorila je SMS liniju za donacije u borbi protiv virusa korona, a iako je odluka objavljena tek juče, ona je već izazvala oprečne reakcije. Jedan od onih koji joj se protive je opozicioni političar Vladislav Dajković.

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti je u saradnji sa Crnogorskim Telekomom, Telenorom i Mtel-om, otvorilo SMS liniju za donacije 15888, putem koje građani mogu da se pridruže zajedničkoj borbi protiv virusa korona. Slanjem SMS-a donacija na broj 15888, moguće je donirati 1 euro na žiro račun Crvenog krsta za pomoć ugroženim građanima. Ova usluga je dostupna korisnicima svih operatera u Crnoj Gori, a nakon realizovane donacije svaki donator će SMS-om dobiti potvrdu o uspješno realizovanoj donaciji.

Iako je ova odluka na zvaničnim sajtu Vlade Crne Gore objavljena tek juče u podne u Crnoj Gori ona je već izazvala oprečne reakcije. 

Jedan od onih kojima se nije dopala je opozicioni političar Vladislav Dajković. On je kako što to i običava svoj stav izneo video snimkom koji je objavio na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici i tviter profilu.

Uz komentar "zašto neću donirati euro putem SMS poruke za borbu protiv korone", Dajković kaže da veruje svojoj vladi koja kaže da je balkanski tigar, te da neće "da pomaže lopovima iz vlasti", ali i da će radije uplatiti za lečenje nekog bolesnog deteta. On naglašava da neće uplati jer nije ni Djukanović koji se vozi u autu od 500.000 evra i poručuje Crnogorcima "Nemoj ni ti!"

 Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Како кинески званичници верују земљ прошла најгори део кризе.

Kontroverzni biznismen Dragoslav Kosmajac (67) preminuo je jutros u pola 10, saznaje "Blic".

Savezništo na relaciji Priština-Podgorica-Zagreb upereno je protiv srpskih interesa i destabilizacije Srbije.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone