УЖАС У ЖИВИНИЦАМА: Старији мушкарац убио сина након свађе, тешко ранио супругу, па пресудио себи

policija BiH 983 ilustracija

У Живиницама је јутрос старији мушкарац након свађе убио сина, тешко ранио супругу, па извршио самоубиство пуцањем себи у главу, преноси Радио Сарајево.

Амра Капиџић, портпаролка Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона, потврдила је да се трагедија догодила и да је јутрос у 8.10 сати Полицијска станица Живинице обавештена да је у Циљугама код Живиница дошло до пуцњаве у породичној кући.

"Пронађена су два беживотна мушка тела и пиштољ. Такође том приликом једна женска особа је рањена и превезена у Универзитетски клинички центар у Тузли где су јој констатоване тешке телесне повреде и она је задржана на даљем лечењу", рекла је Капиџић, која је незванично потврдила да се ради о особи иницијала З. М.

Према незваничним информацијама реч је о Зијаду Мујчиновићу.

Незванично се сазнаје и да је овој трагедији претходила свађа између супружника. Након свађе мушкарац је потегао пиштољ и том приликом усмртио сина и тешко ранио супругу, а након тога је извршио самоубиство.

Његова супруга се спасила тако што је скочила с балкона породичне куће.

"На место догађаја изашли су полицијски службеници Полицијске управе Живинице и Јединица полиције за специјалну подршку. Увиђајем руководи тужилац Тужилаштва ТК", додала је Капиџић.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Šef Delegacije Evropske Unije u Bosni i Hercegovini Johann Sattler i rezidentna predstavnica UNDP-a u BiH Steliana Nedera potpisaće danas paket finansijske pomoći u vrijednosti od 2 miliona evra za hitne medicinske potrebe Bosne i Hercegovine u odgovoru na COVID-19.

Здравко Мамић, саветник НК Динамо који је у Хрватској неправоснажно осуђен на шест и по година затвора, стигао је у Суд БиХ у друштву свог адвоката Здравка Рајића.

Бивши радник је, према речима очевидаца, испред улаза у приватно пекарско предузеће попио одређену количину бензина и полио се, док је истовремено у руци држао упаљач.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета