УЖАС У ЖИВИНИЦАМА: Старији мушкарац убио сина након свађе, тешко ранио супругу, па пресудио себи

policija BiH 983 ilustracija

У Живиницама је јутрос старији мушкарац након свађе убио сина, тешко ранио супругу, па извршио самоубиство пуцањем себи у главу, преноси Радио Сарајево.

Амра Капиџић, портпаролка Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона, потврдила је да се трагедија догодила и да је јутрос у 8.10 сати Полицијска станица Живинице обавештена да је у Циљугама код Живиница дошло до пуцњаве у породичној кући.

"Пронађена су два беживотна мушка тела и пиштољ. Такође том приликом једна женска особа је рањена и превезена у Универзитетски клинички центар у Тузли где су јој констатоване тешке телесне повреде и она је задржана на даљем лечењу", рекла је Капиџић, која је незванично потврдила да се ради о особи иницијала З. М.

Према незваничним информацијама реч је о Зијаду Мујчиновићу.

Незванично се сазнаје и да је овој трагедији претходила свађа између супружника. Након свађе мушкарац је потегао пиштољ и том приликом усмртио сина и тешко ранио супругу, а након тога је извршио самоубиство.

Његова супруга се спасила тако што је скочила с балкона породичне куће.

"На место догађаја изашли су полицијски службеници Полицијске управе Живинице и Јединица полиције за специјалну подршку. Увиђајем руководи тужилац Тужилаштва ТК", додала је Капиџић.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Vanja Golić, snaja ministarke za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju u Vladi Republike Srpske Srebrenke Golić, koja je do sada radila kao vaspitačica u vrtiću, zaposlena je u Kabinetu predsednice Republike Srpske na poslovima vezanim za Program demografske obnove.

Беживотна тела пара из БиХ, Самира Скендера (51) и његове супруге Мирахете (49), пронађена су јуче у пет сати, након што су њихове кћерке чуле пуцњаву у њиховој породичној кући.

Ministarka finansija Republike Srpske Zora Vidović izjavila je da će direktnu podršku iz budžeta dobiti oko 90 hiljada zaposlenih, a da se rebalans budžeta može očekivati do kraja maja.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone