ТУЧА МИГРАНАТА У ТУЗЛИ: Мароканац убоден у ногу џепним ножем

migranti 101 983 Zorana Jevtic

У тучи двојице миграната мароканског порекла младић иницијала С. Б. је извукао дебљи крај, па му је помоћ указана у Универзитетском клиничком центру у Тузли.

Инцидент се догодио у суботу око 16:15 сати, када су се потукли С. Б. и његов сународник М. Ј. У тучи је М. Ј. користио хладно оружје, џепни нож, којим је у леву ногу убо С. Б.

Након указане помоћи на УКЦ-у Тузла С. Б. је отпуштен, а овај немили догађај окарактерисан је као кривично дело наношење тешке телесне повреде у покушају.

Увиђај су обавили службеници Полицијске управе МУП-а ТК, а о тучи је обавештена дежурна кантонална тужитељка. Истрага се наставља.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Nakon što je tražila da se premijeru Federacije BiH Fadilu Novaliću odredi jednomesečni pritvor zbog afere "respiratori" glavna tužiteljka Gordana Tadić i njena porodica dobiil su pretnje smrću.

Тај споразум односи се на акције које спроводи европска агенција за граничну и обалску стражу (Фронтекс) у Србији.

Zbog virusa korona Austrija je zabranila misu u Blajburgu u okviru obeležavanja 75. godišnjice "blajburške tragedije", kako nazivaju stradanje ustaša koji su bežali sa prostora bivše Jugoslavije nakon sloma NDH. Molitva će biti održana u subotu u Katedrali Srca Isusova u Sarajevu, a već je uzdrmala krhke odnose u Bosni.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone