Сајам аутомобила и сајам мотоцикала у Београду од 19. марта

iaa-378005__340

На Београдском сајму ће се од 19. до 25. марта одржати Сајам аутомобила „ДДОР БГ Цар Схоњ 07“ и 14. Сајам мотоцикала „Мотопассион“, саопштили су организатори.

Под слоганом „Лепи споља, снажни изнутра“, овогодишњи Сајам аутомобила угостиће више од 300 излагача из тридесетак земаља, који ће представити више од 35 аутомобилских и 12 брендова лаких доставних возила, саопштрено је данас.

„Мотопассион“, који се ове године одржава под слоганом „Све твоје страсти на једном месту“, угостиће више од 40 брендова мотоцикала, АТВ и осталих моторних возила.

Дистрибутери и увозници аутомобила ће своје брендове представити у халама 1, 3 и 4 Београдског сајма.

Изложба лаких комерцијалних возила биће смештена у хали 4 и на отвореном простору, а изложба „Мотопассион“ планирана је у хали 2.

Посебна пажња биће поклоњена електричним возилима, мотоциклима и бициклима, те едукацији о безбедној вожњи мотоцикала, наведено је у саопштењу уз напомену да ће луксузна возила бити представљена у хали 3.

Како је истакнуто, понуда аутомобила, лаких привредних возила, мотоцикала, гаражно-сервисне опреме, резервних делова, производа пратеће аутомобилске индустрије, тјунинг опреме, биће употпуњена понудом финансијских институција, осигуравајућих друштава, струковних организација, клубова, удружења.

Током сајма биће пед осталог проглашен „Аутомобила године“ и „Еко аута 2020. у Србији“, али и организована парада олдтајмера „Меморијал принца Томислава Карађорђевића“.

Радно време сајмова биће од 10 до 20 часова, а последњег дана од 10 до 19 часова.

Цена појединачне улазнице је 400 динара, групне 300 динара, групне за ђаке и студенте 200 динара, а сајамски паркинг се плаћа 150 динара по започетом сату.

Током Породичног дана, 24. марта, биће омогућена посета по цени улазнице од 700 динара, која важи за децу до 16 година старости у пратњи родитеља.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Јапански аутомобилски гигант Тојота и у Србији је позвала власнике хибридних возила овог бренда “пријус” и “аурис” на превентивни и бесплатни преглед возила. 

Širom Srbije sprovodi se pojačana kontrola saobraćaja u cilju smanjenja saobraćajnih prekršaja. Nakon ukidanja vanrednog stanja, ovog vikenda očekuje se povećanje frekventnosti saobraćaja.

Све више ауто-сервиса одбија да поправља "пунолетна" возила. Горан Паповић: То је дискриминација потрошача, пријавити кривце!. Аутомеханичарске радње бирају послове који ће им донети већу зараду.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone