Otkazani i Saloni automobila u Detroitu i Parizu

salon-car

Foto:Pixabay

Kao glavnog uzročnika pomenutih otkazivanja, organizatori sve više spominju i veliku ekonomsku krizu koja praktično već sada nastupa...

Sada je već jasno da će ova godina biti zapisana crnim slovima u automobilskoj industriji, budući da zbog globalne pandemije, najverovatnije neće biti održan niti jedan veći Salon automobila. Nakon otkazivanja Salona automobila u Ženevi, ubrzo su "odloženi" Saloni automobila u Njujorku i Pekingu, a sada stiže još "crnih vesti"...

Naime, Salon automobila u Detroitu, koji je umesto u januaru, kako smo navikli, ove godine trebao biti održan u junu, otkazan je zbog trenutne situacije u Americi, a isto tako, neće biti održan i Salon automobila u Parizu, bar ne u onoj formi kako je prvobitno zamišljeno.

 
Pored pandemije, kao glavnog uzročnika pomenutih otkazivanja, organizatori sve više spominju i veliku ekonomsku krizu koja praktično već sada nastupa i koja će se svakako nastaviti tokom, a i nakon završetka pandemije koronavirusa.

Drugim rečima, očigledno je da "uplovljavamo u vode" koje će biti mračnije od onih iz 2008. i 2009. godine, nakon pada berzi na Wall Streetu.

 Izvor:telegraf.rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

''Кија'' је још једном показала у каквог аутомобилског гиганта је израсла! Моћна "кија стингер", спортска "гран-туризмо" лимузина из Кореје осваја на први поглед и одузима дах.

Najbolja stvar u svemu je to što ovaj "gedžet" možete i sami napravite, odnosno da odštampate na 3D štampaču

Blaga panika je normalna fiziološka reakcija, ali mnogo panike sužava čoveku svest i onemogućava ga da bude racionalan. Zato otvorite prozor, luftirajte se. Pogledajte na nebo i sunce koje je tu i koje nam govori da je priroda na našoj strani i da će nam pomoći“, kaže za Danas dr Slavica Đukić Dejanović, neuropsihijatar i ministarka bez portfelja.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone