ОПЕЛ ПОНОВО У ТРЦИ, НЕОДУСТАЈЕ: Будућа гама ће обезбедити одрживу и успешну будућност како за компанију

opel_983x755

Извор: принтскрин / Вики

КОМПАНИЈА Опел ће до 2020. представити осам потпуно нових или освежених модела. Опел наставља са спровођењем производне офанзиве "PACE!" плана како би задовољио потребе купаца и обезбедио усклађеност са драстичним смерницама које се тичу емисије CО2 у Европи које ће се примењивати 2020. године.

Будућа гама ће обезбедити одрживу и успешну будућност како за компанију тако и за мрежу дилера. Од почетка 2019. до краја 2020. компанија ће представити осам потпуно нових или освежених модела, превасходно инвестирајући ка великим количинама и профитабилним сегментима. До тада, Опел ће нудити једну од најсвежијих гама међу свим произвођачима.

Са својим PACE! планом, Опел се јасно изјаснио да ће лансирати најмање један у потпуности нови модел на тржиште сваке године. Само у 2019. Опел ће представити нову генерацију најпродаванијег модела "корса" и наследника успешног "вивара" у лакој комерцијалној и путничкој верзији. Додатне варијанте и верзије опреме модела "комбо" ће такође бити доступне на тржишту, чиме ће се значајно обновити гама лаких комерцијалних возила. Наследник врло популарног модела "Opel Mokka X" ће уследити у 2020. и играће кључну улогу унутар стратегије да се повећа компанијски удео продаје СУВ модела са 25 на 40 процената до 2021.године. 

 

- Опел иде електрично - било је једно од обећања које је компанија дала у новембру 2017. као део свог PACE! плана. Књиге поруџбина за потпуно електричну нову „корсу“ и „грандланд X PHEV” који ће се производити у Ајсенаху биће отворене до лета 2019.

До краја 2020. године Опел ће имати укупно четири електрификована модела у понуди,

- У контексту драстичних CО2 норми, наша је одговорност да обликујемо одрживу будућност за нашу компанију и наше дилере са високо конкуретном гамом путничких и лаких комерцијалних возила. Опел ће понудити моделе који су узбудљиви у вожњи и емоционално дизајнирани укључујући врло конкурентна лака комерцијална возила као што су нови „комбо“ и „виваро“. Купци ће имати користи од обимног увођења иновативних технологија и приступачне електрификације - рекао је извршни директор Опела Михаел Локшелер

Глас јавности / НОВОСТИ / од 11.10.2018.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Usled pandemije koronavirusa Dorna je uz Svetsku motociklističku federaciju stigla do rešenja koje se tiče tehničkih pravila za 2020. i 2021. godinu.

"Фијат 500X," италијански кросовер, унапређен је како изнутра тако и споља, добио је нови изглед, савременију технологију. "Фијатов" кросовер се снажно позиционирао на тржишту Европе у овом сегменту као један од пет најпродаванијих модела од 2016. године.

Luis Hamilton je rekao da posle svake trke u proseku izgubi oko 5 kilograma za sat vremena, a po tome je takođe bio poznat i Mihael Šumaher. Tokom određenih trka gubio je veliku kilažu, a jednom prilikom je čak izgubio skoro 10 kilograma.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone