luksuzni auto1

Foto: You Tube, printscreen

Neki automobili koji se proizvode serijski, dostigli su neverovatne cene. Oni koji su napravljeni kao unikati ili oni koji su dostigli velike cifre na aukcijama ovde nisu razmatrani.

Za one sa dubljim džepom:

Koenigsegg Jesko predstavljen je na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2019. godine. Za one koji vole vrhunske performanse automobila, ovaj lepotan je prava stvar. Ima naprednu aerodinamiku, aktivno upravljanje zadnjim točkovima, redizajniranu šasiju sa više prostora za noge i glavu, kao i bolju vidljivost. Može da razvije neverovatnih 483 km/h. Proizvodnja će biti ograničena na 125 automobila. Cena ovog automobila je  3 000 000 dolara. 

Aston Martin Valkyrie je hibridni sportski automobil koji može da dostigne brzinu od 402 km/h. Proizvodnja je ograničena, te će biti napravljeno samo 150 drumskih automobila. Ima upačatljivu aerodinamičnu spoljašnjost, a u njegovoj strukturi nema ni jedne čelične komponente. Košta 3 200 000 dolara.

Bugatti Chiron Sport ima ograničenu električnu brzinu na 420 km/h. U poređenju sa standardnim Chironom, Sport ima nešto agresivnije branike. Čak i najmanji detalji ovog automobila razvijeni su od laganih materijala, na primer, brisači su od kompozitnih vlakana. Cena je 3 400 000 dolara.

Pagani Huayra Roadster BC može da razvije brzinu od 383 km/h. Proizvodnja je ograničena na samo 40 automobila. Ovaj automobil teži svega 1 250 kg, a ima i agresivniji aerodinamički paket od ugljeničnih vlakana. Ako se odlučite za njega, izdvojićete 3 500 000 dolara.

Lamborgini Sian FKP 37 sa maksimalnom brzinom koja je elektronski ograničena na 350 km/h. Proizvodnja je ograničena na 63 automobila. Ima moćan B12 motor zajedno sa električnim pojačalom predstavlja spoj inženjerstva i tehnologije. Oštre linije, aerodinamična elegancija i nepogrešiva silueta, čine ovaj automobil veoma privlačnim. Njegova cena je 3 600 000 dolara.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Bez komentarisanja i ulaženja u "sitna crevca", apelujemo na sve učesnike u lancu trgovanja, da ne koriste korona virus, kako bi ekstra profitirali.

Атмосфера поводом нових правила која од скоро важе за возила на техничком прегледу у Србији све је напетија.

Свестран, спортски и елегантан: концепт димензија и пространости "Ауди Q8", је дуг 4,99 метара, широк 2,0 метара и висок 1,71 м са међуосовинским растојањем од готово три метра нуди пространу унутрашњост.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone