vw_983x755

Извор: принтскрин

Фолксваген покреће сервис за дељење електричних аутомобила у Берлину с моделима "голф" и "Уп!" у покушају да понуди услугу људима у великим градовима који не поседују возила.

Компанија Фолксваген саопштила је данас да покреће сервис за дељење електричних аутомобила у Берлину с моделима "голф" и "Уп!" у покушају да понуди услугу људима у великим градовима који не поседују возила.

 
Фолксваген је навео да планира да свој пројекат "Wе Share" прошири на велике градове у Европи и Северној Америци до 2020. године.

Компанија је навела да ће понудити 2.000 аутомобила компакт класе на почетку следеће године како би допринела видљивости сервиса и осигурала да има довољно доступних аутомобила у близини корисника. Додала је да је Берлин идеалан јер је велики и густо насељен град.

Глас јавности / Новости / од 24.08.2018.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Коалициони партнери у немачкој влади сложили су се да власницима старијих дизел возила, у градовима у којима је ваздух посебно загађен, пруже могућност да бирају између подстицаја за куповину по систему "старо за ново".

Европосланици су за смањење загађења угљен-диоксидом (ЦО2) из издувних гасова нових аутомобила и комбија за 40 одсто до 2030. године и покушаће да убеде 28 чланица Европске уније да подрже ту идеју, упркос примедбама моћне аутомобилске индустрије.

Прање руку и чишћење и дезинфекција површина које се често додирују два су најбоља начина за обрану од ширења вируса корона

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone