Muzičar koji je zauvek ostao u našim srcima

hutch

Foto: You Tube, printscreen

Nekadašnji vođa neponovljivog australijskog rock benda INXS, Michael Hutchence, poznat i po svom nemirnom i turbolentnom životu, prerano je napustio ovaj svet. Ostao je upamćen po brojnim hitovima koje i danas rado slušamo. Osim lepog lica, ovaj harizmatični muškarac čiste duše nalik na najlepšu poeziju, imao je još mnogo toga da pokaže.

Mnogi su ga poredili sa Morisonom, ali nasuprot Morisonovoj morbidnoj strani, Michael Hutcence je bio njegova sušta suprotnost. Oni koji su ga poznavali govorili su da je na sceni bio na svom terenu, a veoma stidljiva osoba van nje. Voleo je život, životna zadovoljstva i poroke. Takođe, voleo je žene, a one su njega obožavale. Ljubavne veze koje je imao sa pop divom Kylie Minogue, manekenkom Helenom Christensen, voditeljkom i piscem Polom Yeats (sa kojom ima i ćerku) bile su burne kao i njegov život. 

Njegova sestra Tina Hutchence napisala je dve knjige o svom bratu: "Just a man: The real Michael Hutchence"i "Michael: My brother, lost boy of INXS". Takođe, snimljeno je mnogo emisija, dokumentaraca, pa i igrani film "Never tear us apart". Ipak, film "Mystify: Michael Hutchence" Richarda Lowensteina dobio je sve pohvale publike i fanova širom sveta. Prikazani su dosad neobjavljeni snimci iz privatnih arhiva njegovih devojaka, prijatelja i porodice. Bez ulepšavanja, onakav kakav je i bio. 

https://www.youtube.com/watch?v=2zE2UwkoUR8

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Danas će letom Er Srbije iz Berlina i Frankfurta biti vraćena grupa građana Srbije.

Avion Er Srbije poleteo je jutros za Dohu kako bi vratio naše državljane u zemlju

Američka kompanija Novavaks (Novavax) počela je sa kliničkim ispitivanjem vakcine protiv koronavirusa u Australiji, preneo je Euronjuz.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone