U većoj šerpi zagrejte 600 ml mleka dok ne provri. U činiju dodajte žumanca, umutite ih, pa postepeno dodajte šećer i mutite žicom. Potom dodajte 100 ml mleka i umutite. Ubacite i pšenično brašno, a potom i puding od vanile. Dobro sjedinite sve sastojke. Dodajte smesu sa pudingom od maline u provrelo mleko i mutite. Mešajte dok ne dobijete gustu smesu, pa kad se pojave mehurići, isključite ringlu. Premestite smesu sa pudingom od malina u činiju, pokrijte prozirnom folijom i ostavite da se ohladi. Pleh obložite pek papirom, pa poređajte 20 keksa po dnu kao podlogu za kolač. Listiće badema pecite na tiganju, na laganijoj vatri, do zlatne boje. Umiksajte omekšali puter u većoj činiji, a potom postepeno ubacujte ohlađenu smesu sa pudingom od malina. Umiksajte, pa fil za kolač rasporedite po keksu i poravnajte. Poređajte potom još 20 keksa po kolaču, pa prasporedite džem od malina preko. Pomešajte želatin u prahu i ključalu vodu, promešajte, pa ostavite da želatin nabubri. Umiksajte slatku pavlaku i postepeno dodajte ohlađen želatin dok miksate. Nakon što dobro umiksate, rasporedite fil za kolač preko džema od malina, pa pospite listićima badema. Stavite u frižider na nekoliko sati da se stegne.
Glas javnosti/M01S