Glas Javnosti

RECEPT ZA OSLIĆ : Poseban specijalitet za slavsku trpezu

Hrana
Autor: Glas javnosti

Priprema se na malo drugačiji način, jer se riba premazuje posnim majonezom. Predlažemo da isprobate i posne pihtije od oslića.

Sastojci:

  • 1 oslić
  • 1 crni luk
  • 1 limun
  • 2 kašike posnog majoneza

Lepo očistite ribu ili kupite očišćenu. Majonez posolite i pobiberite i dobro utrljajte u ribu, spolja i unutra, a unutra napunite seckanim limunom. Na alu foliju poređajte krupono sečeni crni luk, pa preko stavite oslić i umotajte u obliku čamca. Stavite u posudu za pečenje i pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 20-30 minuta. 

Glas javnosti/M01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR