Oljuštene kriške mandarine dobro izblendirajte, pa procedite kroz sito. U posudi pomešajte šećer i skrob, pa dodajte u mandarine i dobro sjedinite da ne ostanu grudvice. Kuvajte dok se džem ne zgusne, uz neprestano mešanje. Ostavite da se džem ohladi. Istopite belu čokoladu, pa uzmite gumeni kalup u obliku manjih polulopti. Premažite svaku istopljenom čokoladom, pa stavite u zamrzivač na par minuta. Zatim premažite još jedan sloj čokolade. Vratite u zamrzivač na još par minuta. U posudi pomešajte vodu i želatin i ostavite da nabubri. Umutite slatku pavlaku sa šećerom u prahu, pa dodajte džem od mandarine (ostavite malo za punjenje sitnih kolača). Zatim promešajte i dodajte istopljeni želatin. SIpajte fil u kalup za kolače, pa kašikom napravite malo uduljenje u koje ćete sipati preostali džem. Zatvorite keksom i stavite u frižider na 2 sata. Ukrasite sitne kolače džemom od mandarine ili istopljenom čokoladom
Glas javnosti/M01S