Već sutra, kad Vaskrs prođe, vama će sigurno preteći mnoštvo kuvanih jaja. Ne brinite, donosimo nekoliko zanimljivih ideja kako da iskoristite višak jaja, a da ne završite sa njihovim bacanjem!
Ovo je idealan lagan obrok nakon obilnih vaskršnjih jela. Svestran je, brz i osvežavajuć. Za pripremu vam je potrebno:
Za preliv: suvi biljni začin po izboru, 2 kašike majoneza, 1 kašika senfa i 2 čaše jogurta. Priprema je vrlo jednostavna - iseckajte sve sastojke i prelijte ih osvežavajućim prelivom! Brzo, lako i ukusno!
Za nešto malo egzotičnije, možete pripremiti punjena jaja. Prepolovite kuvana jaja i izvadite žumance. Zatim ga pomešajte sa nekim od sledećih sastojaka:
Ove kombinacije možete prilagoditi svom ukusu i uživati u ovoj jednostavnoj, a ukusnoj poslasti!
Ovo je prava poslastica, ako je niste spremali za sam Vaskrs, napravite je od preostalih jaja kasnije. Za pripremu vam treba:
Sastojke iseckajte, pomešajte i uživajte u ovoj bogatoj salati koja je savršen završetak vaskršnjeg obroka.
Bacanje jaja nije opcija - iskoristite ih na kreativan način!
Glas javnosti T02S