Glas Javnosti

DODAJTE JEDNU NAMIRNICU U SATARAŠ I BIĆE MNOGO UKUSNIJI: Meso vam NE TREBA, za ovaj RECEPT domaćice NISU ČULE

Hrana
Autor: Glas javnosti

Ukus je boli glava, a sa jednom namirnicom je još ukusniji

Sataraš je jelo koje domaćice redovno spremaju preko leta.

Ukus je boli glava, a sa jednom namirnicom je još ukusniji.

Idealan predlog za brz ručak.

Sataraš sa jajima, Sataraš
foto: Printscreen/Youtube

Sastojci:

2 glavice crnog luka

6 paprika

2 paradajza

50 g pirinča

ulje,biber,so,peršunov list,lovorov list

Sataraš
foto: Printscreen/Youtube

Priprema 
Na ulju propržiti krupnije seckan luk, pa dodati sečenu papriku i nju izdinstati. Dodati oljušten paradajz na kocke.

Sataraš
foto: Printscreen/Youtube

Posoliti, pobiberiti i dodati lovorov list. U manjoj posudi skuvati pirinač, ocediti i dodati satarašu i sve lagano izmešiti. Na kraju dodati seckan peršunov list.

Glas javnosti / E02S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR