Glas Javnosti

OD KINDER ČOKOLADE DO LEJDI GAGE! Beograđanin u filmu o Gučiju (FOTO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac i maneken srpsko-italijanskih korena Alesandro Eger (30) pojavio se u najiščekivanijem film poslednjih godina “Haus of Guči”.

Možda na prvi pogled njegovo lice nije bilo poznato, ali ispostavilo se da je i te kako poznat, i mnogima asocijacija na detinjstvo. Zašto? Zato što je Alesandro dete sa Kinder čokoladice.

Majka mu je Srpkinja, a otac Italijan. Rođen je 6. septembra 1991. godine u Beogradu, ali ubrzo se sa porodicom seli u Italiju. Pojavljivao se na mnogim važnim crvenim tepisima i uvek bio zapažen kao elegantan i privlačan muškarac.

Rame uz rame sa Ledi Gagom, Alom Paćinom, Adamom Drajverom i Džeremijem Ajronsom, učestvovao je u kreiranju novog hita iz rediteljske kuhinje Ridlija Skota.

Kao što se uvek dešava u ovim slučajevima, poziv dolazi kada ga najmanje očekujete. Spavao sam popodne, a onda sam se probudio i pročitao mejl u kome je pisalo Ridli Skot bi te voleo za ovu ulogu. Insistirao sam da lično popričam sa njim, izjavio je Alesandro.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Alessandro Egger (@alessandroegger)


Dobio sam veliku pažnju u italijanskim medijima čim se pročulo da igram u “House of Gucci”. Javili su mi se i neki veliki modni brendovi. I moj agent i ljudi oko mene, zahvaljujući mojoj ulozi u ovom filmu, sad imaju više posla. Stižu ponude, ali ja osećam da tek dolazi nešto veliko.

Film "Gučijevi" u kome možete da vidite i Aleksandra pored proslavljenih holivudskih glumaca, stigao je u naše bioskope. Film je nastao prema istinitoj priči  o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća Guči.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR