Glas Javnosti

Ćerka Siniše Mihajlovića čeka sina! Otkrila je i ime, ali nije samo dedino!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Virdžinija, ćerka Siniše Mihajlovića sa suprugom Alesandrom Voljakom već ima ćerkicu Violante, rođenu 2021, a italijanski mediji pišu da sada očekuju sina. Novinarima je interesantan i izbor imena za prinovu.

U poznatoj televizijskoj emisiji TV kuće Medijaset, Verisimo, Sinišina ćerka Virdžinija je izjavila da do sada niko nije znao za trudnoću sem porodice i da je u četvrtom mesecu.

- Zatrudnela sam godinu dana posle tatine smrti. Priznajem da je to bio težak momenat, od kada nema tate svaki put kada mi se desi nešto lepo ja se pomalo i rastužim. Prva trudnoća je bila drugačija jer je tata baš tada bio bolje i imali smo razlog za dvostruku radost. Ova trudnoća je bez tate, ali sada mi je malo bolje. Ipak sam imala sreće da vidim tatu u ulozi dede - rekla je Virdžinija.
Siniša, koji je preminuo u decembru 2022. bio je izuzetno vezan za malenu Violante.


 
Virdžinija je otkrila zanimljiv detalj iz privatnog života kako joj je suprug, koji igra za fudbalski klub "Đenova“ i za koga se udala prošlog juna, 5. januara poslao poruku u kojoj je napisao da je sanjao da drži u rukama bebu.

- Bio je to san koji je predvideo trudnoću. Alesandro je bio veoma blizak sa tatom i odlučili smo da nam se sin zove Leone Siniša - Lav Siniša - rekla je Virdžinija.

U Italiji je običaj da se deci daju dva ili tri imena. Mediji ističu da je ovo dirljiv gest, dok je sama Virdžinija objasnila da je želela ime koje će na neki način biti vezano za njenog oca, a bebu očekuje između 14. i 20. septembra

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR