Glas Javnosti

NOVAK ZAGRMEO U PONOĆ KAO PRAVI, PRAVCATI VUK! Zavija da ga ceo svet čuje (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković je sredinom ove sezone govorio kako ga je, kao dete, tokom planinskih šetnji Srbijom inspirisalo postojanje tamošnjih vukova, ali i da ja na njih gledao sa strahopoštovanjem i iz njih crpeo motivaciju

I sinoć se, posle velike pobede nad Danilom Medvedevim u finalu Pariza (2:1) oglasio u vučjem fazonu i svetu saopštio:

- Kakav dan, kakva nedelja. Blagoslav za blagoslovom. Moji voljena, oba moja deteta, prisustvovala su ovom momentu. Kruna višegodišnjeg, napornog rada. Moj neverovatan tim. Fantastični mečevi. Mnoga sećanja će ostati na ovo. A zahvalan sam što sam kući poneo još jedno drvo za šumu u kojoj ovaj vuk spava, poručio je Nole uz četiri fotografije iz Pariza, a jedna od njih prikazuje kako mu je u rukama trofej koji upravo i podseća na grane drveta.

Podsetimo, na jednom gostovanju u emisiji ESPN Novak je rekao:

- Kada god bi se desilo da ih vidim u šumi, plašio bih se, ali bih se svaki put povezivao sa njima. Da, postoji ta neka veza, lično sam je osetio. I, nosim je sa sobom, pomaže mi da pronađem onu energiju koja kada mi zatreba. Ta dinamička energija se nekada pretvori u urlik, u neko snažno njeno iznošenje, ali uglavnom je to jedna... korisna energija.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR