Glas Javnosti

SE*S SKANDAL! Prsata učiteljica (32) napada očeve svojih đaka: LOŽE ME OŽENJENI!

Svet
Autor: Glas javnosti

Jedna učiteljica izazvala je revolt roditelja kada je na društvenim mrežama objavila da voli da se sastaje isključivo sa oženjenim muškarcima.

Ejmi Kups koja ima 32 godine i živi u Americi, napravila je čitavu pometnju sa svojom provokativnom objavom među roditeljima čija deca pohađaju školu u kojoj radi i korisncima interneta.

Ona je rekla da je jedini uslov koji muškarac treba da ispunjava da bi bila s njim je da bude oženjen, jer je to posebno uzbuđuje.

Ejmi kaže da je već jednom bila udata i da je više ne zanimaju dosadne veze gde se samo polemiše oko toga ko treba da baci smeće i da plati račune.

- Oženjeni muškarci žele da popune prazninu koju imaju kod svoje sadašnje partnerke i to me jako čini srećnom. Ne dolazim ja k njima, nego oni meni, jer su nesrećni sa svojom ženom. Doživim toliki adrenalin od saznanja da rizikuju svoj brak da bi se sreli sa mnom- napisala je Ejmi, a preneo Telegraf.

Ona se takođe pohvalila i da joj ljubavnici kupuju skupe poklone poput nakita, torbi, te uplaćuju tretmane za lepotu, ali da se ona ne buni jer smatra da je sve to zaslužila. Ipak, ona ističe da nikada ne bi dozvolila da neki od muškaraca sa kojim se viđa ostavi ženu zbog nje.

View this post on Instagram

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)


Osim toga, Ejmi dodatno zarađuje od provokativnih fotografija koje postavlja na jednoj društvenoj mreži za odrasle. Sve ovo je izazvalo revolt kod roditelja čija deca pohađaju školu u kojoj Ejmi predaje.

- Ovo je neprihvatljivo. Ti ne možeš da budeš uzoran učitelj kada si nemoralna - napisla je jedna majka, a ruga dodala:

- Kakav ti primer daješ deci? Bog sam zna o čemu im pričaš na časovima, trebalo bi da se pokrene peticija kojom bi se sklonila s tog radnog mesta.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR