Glas Javnosti

Darko Mladić o gađanju jajima murala posvećenom njegovom ocu: Meni to deluje kao jedna jeftina promocija političkih marginalaca

Politika
Autor: Glas javnosti

Darko Mladić okarakterisao je ponašanje aktivista koji su jajima gađali mural generala Ratka Mladića, a zatim ga prekrečili belom farbom kao fašistički čin političkih marginalaca kojima je presušila slavina na kojoj su živeli decenijama.

- Meni to deluje kao jedna jeftina promocija političkih marginalaca, koji nisu bili u stanju da dobiju glasove ovog naroda za svoje ideje, i onda se bore za fondove kod zapadnih sila koje ovde obilato finansiraju sve ono što je razbilo prvo Jugoslaviju, a onda i Srbiju kako njihovi izaslanici rade u regionu tako da ja vidim ovo kao neki njihov marketinški trik, kako bi zaslužili poverenje svojih bivših gospodara, očigleno su presušile slavine na kojima su živeli decenijama. Nije ovo prvi put da na imenu Ratka Mladića oni zasnivaju svoj neki nedostatak finansija i nedostatak podrške u narodu. Žao mi je što je do toga došli sada u ovom trenutku, a ono što mi je drago jeste da takve ideje nikada nisu imale podršku u narodu protiv generala Mladića. Svakodnevno se srećem sa ljudima koji brinu za generala i interesuju se za njega. Običan narod zna da je general Mladić branio svoj narod i žrtvovao za njega sve što je imao i što je mogao za slobodu Srba i nikakav performans to neće promeniti - naveo je sin generala Mladića između ostalog za Kurir.

On je dodao da je general Ratko Mladić žrtva fašizma, a oni koji sebe nazivaju antifašistima mogu tako da se smatraju samo ako jajima gađaju Trg Alije Izetbegovića ili ili tablu Huseina Đoza.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR