Glas Javnosti

PAZNJA, VOZAČI! MUP izdao HITNO UPOZORENJE

Vesti
Autor: Glas javnosti

Dodaju da zbog sopstvene bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju vozači treba da prilagode brzinu kretanja vremenskim uslovima

U Srbiji se u narednim danima očekuju veće snežne padavine, a iz MUP-a apeluju na vozače da adekvatno pripreme vozila za put i da obavezno koriste zimsku opremu.


- U uslovima kada su na putu sneg, led ili poledica, obavezno je korišćenje zimskih pneumatika, čija dubina šare ne sme biti manja od 4 milimetra, dok su na putevima van naselja obavezan deo zimske opreme i lanci za sneg ili drugi uređaji za povećanje trakcije -poručio je MUP.


U Srbiji se u narednim danima očekuju veće snežne padavine, a iz MUP-a apeluju na vozače da adekvatno pripreme vozila za put i da obavezno koriste zimsku opremu.

- U uslovima kada su na putu sneg, led ili poledica, obavezno je korišćenje zimskih pneumatika, čija dubina šare ne sme biti manja od 4 milimetra, dok su na putevima van naselja obavezan deo zimske opreme i lanci za sneg ili drugi uređaji za povećanje trakcije -poručio je MUP.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti


Glas javnosti/T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR