Glas Javnosti

ŠTA SE TO DEŠAVA U BEOGRADU?! Nestaju sportisti: Prvo bokseri, a sada i RVAČI IZ MAROKA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Još se nije otkrla sudbina trojice boksera iz DR Konga koja su nestala iz kampa reprezentacije u Beogradu, gde su učestvovali na nedavno završenom Svetskom prvenstvu, već stižu nove vesti o nestanku rvača kad su steleli na beogradski aerodorm.

Policija je počela potragu za Lunatom Nkosi, Kajala Engulu i Mpembele Nzola.

Dvojica marokanskih rvača trebalo je da se takmiče na Svetskom prvenstvu za rvače do 23 godine koje se u Beogradu održavalo od 1. do 7. novembra, na kojem je učestvovalo više od 600 sportista iz 60 zemalja, ali im se trag izgubio po sletanju u Beograd.

- Dvojica mladih sportista iz Maroka iskoristili su učešće na nedavnom Svetskom prvenstvu u Srbiji da ilegalno napuste tu afričku zemlju, na svom Fejsbuk profilu objavio je Fouad Meskout, predsednik Rvačke federacije Maroka navodeći da je slučaj prijavljen policiji u Srbiji i ambasadi Maroka u Beogradu.

Meskout je naveo i da "iza bekstva dvojice rvača u Srbiji stoji kriminalna mreža specijalizovana za ilegalne imigracije".

Prema informacijama "Radija Slobodne Evrope", sportisti nisu zatražili azil u Srbiji i nije poznato da li se još uvek nalaze na teritoriji naše zemlje.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR