Glas Javnosti

BARBI DIJETA HIT U SVETU! Kilogrami se tope kao od šale

Hrana
Autor: Glas javnosti

Holivudska glumica Margo Robi, dok se priprema za film o legendarnoj lutki Barbi, pridržava se veoma striktnih pravila ishrane kako bi figuru dovela do perfekcije.

O Barbi dijeti govorila je u nedavnom intervjuu za "British Women Health", kada je rekla da su osnovni principi dijete: vrlo malo ugljenih hidrata i odricanje od slatkiša.

"Moj doručak se obično sastoji od ovsene kaše i šejka za jačanje imuniteta. Za ručak jedem pileću salatu, a za večeru šniclu od tune i batat. Preko dana pijem čaj, kojim sam opsednuta otkako živim u Velikoj Britaniji", ispričala je Margo.


Nutricionistkinja Branka Mirković objasnila je za Kurir da li je i kako izbalansiran način ishrane koji primenjuje holivudska zvezda.

Ako želite da primenite ovakav način ishrane, potrebno je da koristite manje količine ulja, jer je ono neophodno zbog hormona, a unos za sva tri obroka ne bi trebalo da bude ispod 1.200 kcal. Zdrave osobe mogu da imaju ovakav način ishrane do tri nedelje, pa da nastave uz malo povećanje kalorija. Važno je da voće koje se unosi bude raznovrsno u okviru obroka, kao i povrće koje se koristi u drugom obroku. Tunu možete zameniti nekom drugom plavom morskom ribom. Hranu zakiselite svežim limunom i pijte dosta tečnosti, vode, limunade, crnog, zelenog ili biljnog čaja – savetuje sagovornica i dodaje da su dozvoljene dve kafe bez mleka i šećera.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR