Glas Javnosti

OVO POSTOJI SAMO U SRBIJI: Boris Jakšić za Glas javnosti govori o AUTENTIČNIM srpski proizvodima JEDINSTVENIM U SVETU! (VIDEO)

Glas Života
Autor: Glas javnosti

Gost emisije “Glas života” bio je Boris Jakšić pravnik sa autentičnim proizvodima, prvi u svetu, a iz Srbije.

Ideju da gaji japanske prepelice zbog lekovitosti njihovih jaja, koje je njegov brat koristio kao mali na osnovu saveta eminentnog lekara, kada je imao problem sa bronhijama koji je uspešno prebrodio.

Japanske prepelice su jedine ptice koje ne mogu da obole ni od jedne bolesti, otporne su na viruse i imaju mogućnost prenošenja imuniteta putem oplođenog jajeta.Korišćenje sirovih oplođenih jaja daje ogroman učinak u poboljšanju našeg zdravlja.

Poznat je i uticaj na kožu i poboljšanje kvaliteta kože i pomoć pri lečenju mnogih kožnih promena, zbog čega je jedini na svetu uz pomoć naučnika i saradnje sa Fakultetom za fizičku hemiju, uspeo da “jaja” stavi u sapun. Sapun koji zbog njegovog prirodnog sastava i jedinstvenog sadržaja mogu koristiti svi za kožu i kosu.Sapun menja pet proizvoda koje koristimo za čiščenje, pranje i negu.

Trenutno radi na izdvajanju kolagena iz ljuske jajeta japanske prepelice što će biti velika inovacija u sve popularnijoj ant-aging industriji.

U procesu gajenja japanskih prepelica koristio je najbolje za njihovu ishranu i ispitivanjem otpada njihovog pražnjenja došao je do veoma kvalitetnog i jedinstvenog đubriva.

Boris je mnogima otvorio put ka realizaciji ideja, a on je mesto maloprodaje jedinstvenih sapuna u centru Beograda pretvorio u kutak zdravih napitaka i kolačića sa jajima od japanske prepelice, proizvodima koje mogu konzumirati i dijabetičari- objasnio nam je Boris u emisiji. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR