Glas Javnosti

SIN RATKA MLADIĆA U EKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI ZA GLAS JAVNOSTI: General je žrtva HAŠKOG SUDA, KOLIKO PARA TOLIKO PRAVDE! (VIDEO)

Glas Penzionera
Autor: Glas javnosti

Tužilaštvo nesuda u Hagu nije ništa iz optužnice dokazalo generalu Ratku Mladiću i oslanjalo se na lažne svedoke, na lažne izjave i političke manipulacije. Naređenja GŠ VRS i generala Mladića su i po stavovima Međunarodnog ratnog prava savršena, on je štitio nedužne i civile ali je osuđen jer je uspeo da odbrani srpski narod i doprinese stvaranju RS.

Tribunal, koji već košta oko 8,5 milijardi $, svake godine po 300 miliona $ x 28 godina je uništavao dokaze i njegovo Tužilaštvo se ponašalo kao kriminalno organizovana grupa koja štiti zločince i pretvara ih u žrtve a žrtve u zločince.

Nisu sudili ni po zakonima, ni pravdi, ni savesti i moralu, to je sud onih koji su rasturali i YU i Srbiju i koji je često menjao svoja pravila kako bi ih prilagođavao zločincima i na štetu Srba, osuđenih na skoro 1.500 godina zatvora.

Tužilaštvo je fabrikovalo lažne svedoke i lažne dokaze, a prave uništavalo, što je priznala u svojoj knjizi i Karla Delponte, prvi glavni Tužilac.

Tribunal je samome sebi cilj jer je prilika za enormno obogaćivanje na tuđim patnjama i osudama nevinih od strane onih koji su bili spremni da za pare budu sudije u ime dželata, onih koji su sproveli genocid nad Srbijom 1999.g.

U svetu je aktuelno da se pravda deli prema ponuđenoj količini para, nada u svetsku pravdu za Balkance je pravna fatamorgana.

Žalosno je da sva srpska rukovodstva nisu imala kičmu da zaštite svoje građane od nepravde i nesuda koji je bio u službi pranja zločina i zločinaca i svaljivanja krivice na žrtve jer su opstale, a još žalosnije da se dozvoljava zloupotreba lažne optužbe za genocid dok je Međunarodna komisija koja je to ispitivala više godina jasno i decidirano rekla da genocida nije bilo, da nije bio ni planiran i da je besmisleno o tome govoriti, a da je zločina i žrtava bilo, jeste.

Velika je blamaža da su neki pojedinci, i među Srbima, za pare pristajali da lažno svedoče.

O reviziji postupka i šansama da se sa novim dokazima, izdvojenim mišljenjem savesne sudije u drugostepenoj osudi, dokumentima engleskih Obaveštajnih službi o događajima u Srebrenici sa kojih je skinuta oznaka tajnosti, a u kojima se tvrdi da genocida nije bilo, kao i upravo objavljenim mišljenjem Međunarodne komisije koja je ispitivala nekoliko godina događaja u i oko Srebrenice razgovarali smo sa članom pravnog tima Generela Ratka Mladića, njegovim sinom, DARKOM MLADIĆEM.

 

(GLAS JAVNOSTI)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR