Glas Javnosti

MANEKENKA IVANA STANKOVIĆ ZA „GLAS JAVNOSTI“: Armani me je ošišao na kratko! (VIDEO)

Glasno
Autor: Glas javnosti

U emisiji „Glas javnosti“ ugostili smo jednu od naših najuspešnijih manekenki, top modela koji je dominirao svetskim modnim pistama 90-tih - Ivanu Stanković.

Sa Ivanom pričamo o brojnim zanimljivim dešavanjima iz njene karijere, sadašnjem poslu, o novoj knjizi koja će biti poput priručniika za lepotu bez botoksa. Dotakli smo se i teme zašto se manekenstvo često poistovećuje sa prostitucijom.
Ivana je svoj specifičan talenat i neukrotivu energiju pokazivala na pistama širom sveta.

Ističe da je od malena znala da je manekenstvo njena najveća ljubav, a da, kada se nalazi pred objektivom, u njoj se budi potpuno nova osoba. Rešena da uspe, već sa šesnaest godina osvaja treće mesto na Fordovom velikom takmičenju u Los Anđelesu i od tada kreće ozbiljno da gradi karijeru u inostranstvu.

Sarađivala je sa svim velikim modnim kućama današnjice kao što su: Armani, Calvin Klein, Donna Karan, Gucci, Cavalli. A njeno lice nesvakidašnje lepote krasilo je strane mnogih prestižnih časopisa u brojnim zemljama. Upravo je ova zanosna manekenka bila prva sa naših prostora koja se našla na naslovnici španskog „Vogue – a„. Kratka kosa i nepokolebljiv stav o svemu su njen zaštitini znak.
Sve zanimljive situacije, neobične priče i  događaje iz njene bogate karijere pretočila je u dve autobiografske knjige “Bez daha” i “Strast”, a sada priprema štivo koje će biti poput priručnika za lepotu bez botoksa za sve dame.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR