Glas Javnosti

Era Ojdanić šokirao javnost svojom izjavom: "LAZA RISTOVSKI I JA JURIMO 50 GODINA MLAĐE ŽENE"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Era Ojdanić šokirao izjavom o glumcu nakon vesti da je u vezi sa 39 godina mlađom

Glumac Lazar Ristovski je nakon razvoda od supruge Danice Ristovski započeo vezu sa 39 godine mlađom devojkom Anicom Lazić.
Folker Era Ojdanić je u emisiji kod Ognjena Amidžića priznao da je njegova najmlađa partnerka sa kojom se viđao bila 43 godine mlađa od njega.

 

- Poznato je da sam ženskaroš, nema potrebe da detaljišem na tu temu, ali mi je malo neumesno da pričam o razlici u godinama s partnerkama. Imao sam i starije od sebe tokom života, ali i dosta mlađe. Magnet sam za žene i mislim da nije bitno kolika je razlika u godinama ako se energije poklope. Gde piše da ja moram da budem sa ženom koja ima isto godina kao ja - pričao je Era, pa priznao da je najmlađa s kojom je bio bila 43 godine mlađa od njega:


- S jednom sam se dugo viđao i ne biste poverovali koliko smo se dobro slagali. Ona je bila 43 godine mlađa od mene, ali je to bila takva hemija da je to neverovatno.
Era je otkrio i šta misli o glumcu Lazaru Ristovskom, koji takođe voli mlađe.
- Čitao sam o Lazi i njegovoj devojci, portali su brujali o tome! Nemam ništa protiv, mogu samo ovakve stvari da podržim. On i ja smo kao braća, jurimo 50 godina mlađe žene! Prave smo konjine u punoj snazi, ali u tome nema ništa loše! Tretiramo žene kao malo vode na dlanu, tako da s nama níkad nema problema. Mladi klinci treba samo da uče od nas - rekao je pevač.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR