Glas Javnosti

POTRESNO! ESTRADA I POLITIČARI U POSMRTNOJ POVORCI IZA KOVČEGA MARINKA ROKVIĆA (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra. Danas je u njegovu čast održana komemoracija, a potom je pevač sahranjen na Novom bežanijskom groblju.

Opelo je održano ispred hrama Svetog Tome, a držalo ga je 14 sveštenika. 

Porodica Marinka Rokvića neutešna je primala saučešće Marinkovih kolega sa estrade, prijatelja, kao i svih onih koji su cenili legendarnog pevača. 

Sahrani su prisustvovali pevač Nenad Knežević Knez, Milena Plavšić, Beki Bekić, Željko Samardžić, Jelena Karleuša, Olivera Kovačević, Halid Muslimović, Aleksandra i Filip Zivojinović, Miša Mijatović, Željko Samardžić, Marko Kešelj, Ćana, Biljana i Aca Jevtić, Mitar Mirić i mnogi drugi. 

Pored Marinkovih kolega sa estrade, podršku i saučešće porodici došao je da izrazi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pored njega, tu su bili i Aleksandar Vulin, Bratislav Gašić, Ivica Dačić, Vanja Udovičić. 

Podsetimo, Marinko Rokvić je rođen 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu. Marinko je 1980. godine imao avanturu iz koje je rođen njegov najstariji sin Dario. Čim je utvrdio da je dete njegovo, priznao ga je. Sadašnju suprugu Slavicu upoznao je 1984. godine. Ona je iz Zagreba došla u Beograd, a sledeće godine su se venčali i dobili sina Nikolu, a dve godine kasnije Marka.

Marinko Rokvić, umro je 6. novembra nakon borbe sa teškom bolešću. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR