Glas Javnosti

U Humskoj veliko iznenađenje: Kiks Partizana po nerealnim uslovima!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Šok u Humskoj. Ekipa Partizana nije uspela da savlada Proleter na svom stadionu, bilo je 0:0 u veoma teškim uslovima, posebno u drugom poluvremenu.

Jasno je bilo da su crno-beli izuzetno umorni i da će morati dobro da se pomuče ne bi li stigli do tri boda protiv Proletera. Muka je, itekako, bilo. 

Gosti su prvi imali dobru šansu kada je Popović spasio svoj gol, da bi u 7. minutu Rikardo uspeo da se izbori za šut, ali ne i da pogodi. 

Jako spor tempo utakmice je viđen u prvom poluvremenu kada ni jedni, ni drugi nisu pretili sve do 28. minuta kada je konačno Jović razbio monotoniju i šutirao je, ali je Petrić izrastao u junaka prvog poluvremena, prenose sportske.net

Do kraja poluvremena beležimo i šut Rikarda, ali pored gola, probao je glavom napadač vodećeg tima Super lige. 

Drugi deo utakmice je bio jako težak za gledanje, ali ne zbog slabog fudbala, nego zbog činjenice da se magla spustila na stadion u Humskoj i baš ona je pravila velike probleme i jednom i drugom timu, a možda najviše nama gledaocima i komentatoru utakmice. 

Uveo je trojicu na poluvremenu Stanojević (Meniga, Uroševića i Terzića), a Partizan je bio sve prodorniji i opasniji. Rikardo je promašio dobru šansu, potom je probao i Marković, a onda u 68. minutu penal nakon igranja rukom, desilo se baš kada se ništa nije videlo od magle, i snimak neće moći da potvrdi da li je bilo penala ili ne, uglavnom, sudija je pokazao na belu tačku, gosti se i nisu previše bunili, a Rikardo je izrastao u tragičara ovog meča jer mu je Petrić ponovo odbranio udarac. 

Neverovatna ofanziva Partizana u samoj završnici. Ređale su se šanse, Vujačić, Miletić, pa Pantić, sve je branio Petrić.

Sve karte je Stanojević bacio na napad, ali nije bilo dovoljno za pobedu danas, a svakako, Petrić je junak današnjeg dana. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR