Glas Javnosti

PREPONOSAN SAM! Stanković: Bili smo FENOMENALNI, šta god da bude u Bragi mi smo pobedili!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, poručio je da je bez obzira na ishod utakmice u Bragi preponosan na svoje momke.

- Vruće glave, mislim da je ovo jedna od boljih takmičarskih utakmica, uz dosta kadrovskih problema, ali to nije izgovor. Sale Katai je igrao sa 38 temperaturom, Rodić nije. Velja ne može, Dionija nešto boli iz njegovih razloga, Sanogo sa 70 odsto. Šta god da bude u Bragi mi smo pobedili. Ti momci su pokazali odanost klubu. Da li budemo prvi,drugi ili treći... Kad se sve sabere i oduzme, mi smo pobedili - rekao je Stanković i dodao:

- Bili smo fenomenalni, cela ekipa. Svi su pokazali karakter, da sam kao trener preponosan. Šta će biti u Bragi? Ne znam,da tamo budemo pravi. Muški. Kao večeras.

 
Defanzivno,Zvezda je delovala besprekorno, sa Dragovićem kao komandantom odbrane.

- Bilo je i boljih utakmica koje smo odradili u defanzivi. Probali smo sa jednom formacijom, videli da ne ide, krenuli sa drugom, dobili na trci ulaskom Bena, na čvrstini sa Krstičićem. Imali smo još nekoliko dobrih šansi. Srnić, uvek tu da odgovori na zadatak. Niko ne može da me ubedi da Ludogorec nije dobra ekipa, osetili smo snagu svakog tima iz grupe i Brage i Mitjilanda.

Mirko Ivanić odigrao je svaku utakmicu od poletak sezone,a protiv Ludogoreca bio je najbolji na terenu i strelac odlučujućeg gola.

- Mića je zaslužio. Uvek treba biti kao grupa, ona izbaci jednog pojedinca. Momak je odigrao svaku utakmicu, svaku počeo...Oseća se fenomenalno i neka uživa.

Strahinja Eraković takođe je bio na visini zadatka.

- Despodov je reprezentativac, najbolji njihov igrač, igrao je protIv jednog od naših najboljih defanzivaca. Eraković je i prošle godine bio sjajan protov Hofenhajma. Velike utakmice rađaju velike igrače, odgovorio je na svaki zadatak, izašao je kao pobednik iz većine duela, piše Kurir sport. 

Živković nije bio u protokolu.

- Živković ima povredu mišića.

Crvena zvezda imala je veliku podršku dece,više od 20.000 dečaka i devojčica navijali su za crveno-bele svih 90 minuta.

- Kažeš deca i misliš najbolje ,najčistije. bilo je milina igrati,uspeli su da nadomeste kaznu,da budu 12. naš igrač. Sa hukom sa Severa mislim da ćemo uspeti da obezbedimo prolaz. Hvala našoj deci, drugi put su bili najbolji - poručio je Stanković.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR