Glas Javnosti

KANADSKI DIPLOMATA I PROFESOR UNIVERZITETA OPTUŽILI NATO I TADAŠNJE SVETSKE LIDERE: Jugoslaviju je napala GRUPA RAZBOJNIKA! (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Nekadašnji ambasador Kanade u Beogradu, Džejms Biset, oštro je govorio o NATO agresiji na tadašnju SR Jugoslaviju 1999. godine i najdirektnije optužio tadašnji svetski vrh.

Kanadski diplomata je izjavio da je bombardovanje Srbije 1999. bila istorijska greška.

-To je smišljeno pre samog bombardovanja. Amrikanci su sve mesecima unapred planirali. Nakon bombardovanja desetine hiljada Srba je proterano sa Kosmeta. Na stotine crkava i manastira na Kosovu je uništeno. Od tada je Kosovo leglo korupcije i kriminala, rekao je Biset.

Biset je upozorio i da se veliki deo trgovine drogom odvija preko teritorije Kosova.

Sa druge strane kanadski profesor ekonoije sa Univerziteta u Otavi, Majk Kosudovski, podsetio je da sva tri dosadašnja tzv, premijera Kosova imaju krininalne dosijee.

-Svi su oni na listi Inzterpola i povezani sa trgovinom drogom. Svetska javniost se obmanjuje da je ovo legitiman proces nezavisnosti. Ovo je komadanj države Srbije i predaja vlasti razbojnicima. Pravi razbojnici su visoki zvaničnici EU, SAD i NATO. rekao je Kosudovski.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR