logo
- Glas javnosti (http://www.glas-javnosti.rs)

Nemanja Bjelica na skeneru Barselone

Toliko je dobar da ga traže najbolji klubovi Evrope! Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Bjelica mogao bi sledeće sezone da zaigra za Barselonu. Španska Marka u superlativu piše o talentovanom igraču, a to nije moglo da primakne čelnicima Katalonaca koji bi u svojim redovima želeli da vide košarkaša "crveno-belih".
Nemanja Bjelica kaže da ništa ne zna na tu temu, ali da mu u svakom slučaju imponuje da je za njega zainteresovan jedan od najboljih klubova u Evropi.[ antrfile ]
- Stvarno nisam upoznat sa interesovanjem Barselone, ali u svakom slučaju prija kad te traži tako veliki tim. Zna se šta su oni u evropskim okvirima i siguran sam da je san svakog igrača da zaigra u takvom klubu. Ipak, ja sam u ovom trenutku posvećen igrama u Zvezdi i da sa njima ostvarim što bolji rezultat u Superligi. Ne želim da se opterećujem takvim stvarima, kada dođe vreme, pričaćemo na tu temu - kazao je Bjelica.
Španska Marka napominje da su čelnici Barselone svesni da se tim sa Malog Kalemegdana nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, što im u velikoj meri olakšava da otkupe ugovor Bjelice. Oni takođe biranim rečima opisuju Nemanjine prednosti, njegov izuzetan pregled igre i mogućnost da igra na bukvalno svakoj poziciji u timu. Upravo su fizičke predispozicije i tehnička obučenost privukle skaute Barselone da ga preporuče prvim ljudima Katalonaca.


Pročitajte više na:
http://www.glas-javnosti.rs/clanak/sport/glas-javnosti-15-04-2010/nemanja-bjelica-na-skeneru-barselone